tiistaina, tammikuuta 08, 2008

Nyt se nurmikko...

Tässäpä nämä "nurmikkokuvat" nyt sitten on. Minusta ainakin näyttää paremmalta tuo vihreä tuolla kukkien välissä (joo, tuo on kuivakukka -asetelma) kuin pelkkä levy. Vähän kapoinen tuosta tuli, mutta en jaksa nyt uuttakaan neuloa, joten menköön noin.


Vasikat tulivat sitten eilen illalla kello yhdeksän jälkeen nälkäisinä kuin mitkä. Etenkin eräs Ylermi huuteli karsinassa kovasti sapuskaa. Nälkäiset vasikat, kun niitä on yli 20, eivät ole mitenkään miellyttäviä: ne syövät ja purevat haalarit, kumpparit, kädet ja töykkivät kovilla otsillaan. Onneksi ne rauhoittuvat sitten aikaa myöten, kun huomaavat, mistä tutista sitä sapuskaa saakaan.

Isäntä "asustaa" tämän päivän poikien kanssa navetassa opettaen ruokapaikan. Alussa on muutaman kerran opastettava automaatille syömään, mutta varmaan jo huomenna jokainen osaa käydä syömässä silloin, kun nälättää. Minä lähden kohta Savonlinnaan neule- ja käsityötapaamiseen. On lähdettävä jo hyvissä ajoin, kun on taas kaupunkiin asioita. Lupasin käydä kirjastossakin etsimässä pojalle Metallican kappaleiden nuotteja.

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kivannäköistä ruohoa. Lapsena tuli oltua vasikoiden kanssa kaikki kesät, mutta niitä ei ollut koskaan kuin pari kerrallaan.

Puputar kirjoitti...

Hehei, kiitos vierailusta Puputtaren blogiin - sitä vain reilusti kokeilemaan. Itse olemme edelleen hämmentyneitä tuon padan maukkauteen... Oli oikeasti herkullista!