keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2011

Meinaspas mennä vaikeaksi...

...tämä postaus, kun kuvatili olikin täynnä. Mutta sainhan minä tänne kuvat, kun vähän siitä maksoin ja osan kuvista poistelinkin. On tullut tallennettua samoja kuvia, niin osanhan silloin voi poistaakin. Mutta nyt taas pelittää!

Eilen tuli aivan ihana paketti!!! Siis todella ihana!!! Kiitos, SNY!! Paketista löytyi Cascade Yarnsin lankoja kaksi vyyhteä!! Nyt vaan pitäisi keksiä jotain noille langoille sopivaa ja ihanaa. Nämä langat tulevat kyllä omaan käyttöön, ne ovat niin ihanan tuntuisia ja värisiä!! Tässä näkee minun ihastukseni, kun joka lauseen jälkeen on huutomerkkejä!! :-). Lisäksi paketissa oli tummaa suklaata, joka sekin oli aivan ihanaa!! Ja tietysti kortti sävysävyyn kaiken kanssa. Kiitos SNY vielä kerran!!
Eilen leivottiin neiti E:n kanssa pullaa SLY:n lähettämistä tarvikkeista. Lisäksi neiti E teki ns. oikeita korvapuusteja ja onnistui niissä paremmin kuin minä. Minulla tulee aina korvapuustit toispuoleisia.
Joskus on niin hauska seurata blogeja, joissa on käyty kirpputorilla ostoksilla. Meidän aitat on näköjään täynnä kaikkea, mitä voisi kirppikselle viedä, mutta enpä ole hennonnut. Viimeksi blogeja kierrellessä vastaan tuli tällainen Jokamiehen Näpsä, josta kyseltiin, mitä sillä tehdään. No, meillähän tuo oli aitassa käyttöohjeineen.
Nyt olen kolunnut aittoja kukkaistutuksia ja siemenkylvöjä varten. Daalian juurakot tuli laitettua multaan. Tänään on tarkoitus laittaa basilikan, persiljan ja laventelin siemeniä multaan. Että sellaista puuhaa tällä kertaa.

Hyvää loppuviikkoa toivotellen Pami

Ps. Kiitos kommenteista. Minä olen ollut viime aikoina vähän huono kommentoimaan, kun alkaa nuo kevätkiireet muka painaa päälle!! :-) Ei malta istua koneella kovin kauaa!

11 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Näpsä on loistava; siinä näyttää olevan myös kravatin solmiamisohje.

Inkivääri kirjoitti...

Kylläpäs onkin Näpsä peli - tuollaistakaan en tiennyt meiltä puuttuvan8] Ja puhelinnumero oli 25:) Ihania lankoja, pikkukuvasta en millään päässyt perille, ajattelin että onko muhkeita porkkanoita...

Anonyymi kirjoitti...

Jee! Kivaa että tykkäsit! Mietin vähän onko värit hyvät ja onko lanka virallisesti sukkalankaa, mutta hyvä jos päättelin oikein! Minusta värit oli niin herkulliset! Ja uskoisin langankin olevan pehmoista esim. huiveissa tai miksei vaikka jossain bolerossa tms. t. SNY

enkulin käsityöt kirjoitti...

Wau mita lankoja. Tuo näpsä on näpsäkkä.

Pirena kirjoitti...

Ihania lankoja sait.
Pullat on kanssa niin nam. Minä vain haikailen pullien perään, pitäisi itsekin leipoa. Käsityöitten tekeminen on vaan paljon kivempaa.
Minullakin tahtoo aika mennä muutenkin, ei ehdi kauaa istua koneella.

Anneli kirjoitti...

Ihania lankoja... voi että, noista saisi vaikka mitä :D
Hei nyt vaan niitä kilpsuja virkkaamaan !!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat värit olet saanut. terveisin Mia

Hannelen paratiisi kirjoitti...

ei pitäis saara rypistää solmiota :)

Anneli kirjoitti...

Mahtavaa.... minä odotan :)

sirimi kirjoitti...

Sinullahan on oikea "aarreaitta" kun sieltä löytyy tuollainen NÄPSÄ. :)

Mervi kirjoitti...

Ihanat langat sait SNY:ltä. Olenpa vähän kade. Jätin työkiireiden takia kevään SNY:n väliin. Hiukan harmittaa, kun tällaisia postauksia lukee.