lauantaina, heinäkuuta 09, 2011

Uusia kissanpentuja

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoijille. Minä olen aina ollut kissaihminen ja minulla on käytännössä aina ollut kissoja ja aina minä jaksan murehtia niiden katoamiset ja kuolemat, vaikka luulisi siihen jo tottuvan. Mutta ei. Minähän väitin, etten enää ota kissoja, kun viime kesänä yksi pentu katosi, mutta eipä minua kauan tarvinnut puhua ympäri. 

Neiti E soitti yhteen paikkaan, jossa oli kissanpentuja ja sieltä hän varasi 2 pentua, mutta yllättäen sieltä löytyi uusi pentue, jonka emo oli hylännyt. Onneksi näitä ei ollut kuin kaksi. No, eilen käytiin sitten hakemassa uudet perheenjäsenet. Pieniähän nuo ovat ja pipetillä juotetaan äidinmaidonvastiketta, mutta leikkisiä ja tulivat heti toimeen Hulan kanssa. Tuo toinen on suloinen, kun sen karvassa on tuota pörröisyyttä ja häntäkin on töpö. Ja toinen on aivan ihanan värinen, turkista löytyy eri sävyjä. Hula hoitaa vähän liiankin aktiivisesti noita pentuja, joten välillä on laitettava koira pihalle. Mutta kissit näkyyvät tykkäävän.

Pennut ovat märkiä, kun Hula on ne pessyt!
Pennut ovat vielä nimettömiä, joten hyviä ehdotuksia otetaan vastaan. Vasemman puolinen on poika, toinen tyttö.

Mutta nyt taas kissoja syöttämään.

Hyvää viikonloppua ja toivottavasti tänään sataisi. Huomenna on äidin 80-vuotissynttärit ja silloin ei tarvitsisi välttämättä sataa!
Pami

7 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Voi kuinka suloisia♥ Ian selvästi ovat Onni ja Soma:)

Sirutuuli kirjoitti...

Oi, kun ne on sööttejä :)

Sonja kirjoitti...

Aivan ihania pampuloita! :) Tyttö näyttää kyllä ihan vanhan lastenohjelman Pedro -kissalta kaikkine tupsuineen ja töpöineen! Varsinaisia hurminaattoreita!

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen aika mitä ihanaa täältä löytyikään =) Rakastan kissoja <3 Meillä on kaksi ,Mikki & Minni.

Päivikki kirjoitti...

Voi, mitä söpöliinejä. Nimiehdotukseni: Ansa (Ikonen) ja Tauno (Palo)

Sarsa kirjoitti...

Urho ja Jemma.
Urheasti pikkuiset emonsa hylkäyksestä huolimatta taistelevat eteenpäin. Siitä kollipojalle nimi Urho. Ja piilossahan nuo pikkaisen taisivat olla, jos yllättäen löytyivät. Siitä pikkuneidille Jemma.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kun on söpöjä pikkupikkukissoja! Nimet vain jostain ilmiintyvät, vaikea sanoa näin etäältä :)