torstaina, joulukuuta 01, 2011

Buenos Stardesta vaan!

Sitä sitten tuli käytyä viikon verran löhöämässä Kanarian saarella koko perheen kanssa, tarkemmin Gran Canarialla ja San Agustinissa. Olipa rentouttava loma. Tänä vuonna olikin ensimmäinen viikon loma ja se ainut!Enkä neulonut reissulla silmukallistakaan, vaikka neule olikin mukana. Pidin niin hyvän loman! :-)

Ensin kyllä piti hyvitellä Ansa ja Oiva, etenkin Oiva, joka oli lähdössä matkaan mukaan. No, ei otettu!
"Ja meille on sitten löydyttävä hyvä hoitaja, joka syöttää meidät hyvin!!" "Juu, juu, kyllä lomittaja syöttää teitä ja hoitaa. Sillä on itselläänkin kissoja, kyllä hän osaa!" Ja tuntui osaavan: kissat kasvoivat viikon aikana tosi paljon, mutta oli lomittaja näitä lellikkejä syöttänytkin reilusti. Eivät olleet muuten antaneet rauhaa tehdä töitä :-).
 
Tiistainahan sitten tuonne lämpöön selvittiin. Hotellihuoneen näkymät eivät olleet kaikkein parhaimmat, mutta ei me paljoa huoneessa oltukaan.
Tuolla oikealla oli hotellissa sijaitseva kylpylä, jossa käytiin kerran rellottelemassa. Ihanan lämmintä merivettä ja paljon kivoja porejuttuja. Käytiin me meren aallokoissakin uimassa.

Yhtenä päivänä käytiin mäenlaskussa Aqualandissa ja yhtenä päivänä Palmitos Parkissa. Aivan ihana paikka. Me kyllä käytiin vähän kiireittäin, kun neiti E:lla oli kiire ottamaan aurinkoa.


Orkideapuistosta on "miljoona" kukan kuvaa, mutta tämä orkidea on kyllä ihanin. Ihan kuin pieniä tyttöjä mekoissaan nuo kukat.
Ja perhospuistossakin sain muutaman kuvan perhosista.
Villilintushowkin käytiin katsomassa. Tässä yksi pääosaesittäjistä isännän pään päällä. Muuten show oli hieno, mutta viimeiset kaksi lintua jäivät lentelemään taivaalle eivätkä totelleetkaan kouluttajia. En ole ihan varma, mitä niiden olisi pitänyt tehdä.
Delfiinishow oli upea.
Tällaisessa hotellissa oli meidän majoitus. Olimme ns. all inclusive matkalla eli ruoat ja juomat kuuluivat matkan hintaan. Ja kyllä me syötiinkin. Tuo juomispuoli on vähän heikompaa, mutta pari kallista paukkua piti ottaa, että saatiin vähän hinnassa takaisin :-)
Ja noilla altailla lötköteltiin. Kuva on otettu tuolta hotellin katolta.
Tuolla oli sitten lähin ostoskeskus, jossa käytiin melkein joka ilta. Meidän porukassa oli mukana sisareni ja hänen tyttärensä ja tyttärenpoika 10 v., joka halusi käydä pelaamassa tuolla ostoskeskuksessa iltaisin. Minä opettelin hotellilla biljardin peluuta. Sehän on tosi mukavaa, vaikka poika S voittikin minut joka kerta!
Ja viime tiistaina sitten lenneltiin takaisin. Meidän lentokone oli Primera Airin kone eli keltainen. Kuulemma kone vei 2,6 litraa kerosiinia sadalle kilometrille per henki, joten pikaisesti laskin, että oma osuuteni mennen tullen oli noin 300 litraa.
Tykkäsin senkin vuoksi reissusta, että koneessa oli vain 152 matkustajaa ja lähtö oli Jyväskylästä pieneltä Tikkakosken lentokentältä. Ei ollut mitään ryysistä missään. Tiistai-iltana oltiin yhdeksän aikaan kentällä ja silloin nähtiin lumi maassa. Siitä sitten ajeltiin vajaa kolme tuntia kotia, kun käytiin välillä syömässä hampurilaiset. Ei tuo lentokoneruoka oikein pidä nälkää. 

Se on nyt sitten joulukuu ja loma teki sen, että virtaa on. 

Ruskettunein terveisin Pami

Ps. Minulla oli lukematta 400 postausta, joten merkitsin ne kaikki luetuiksi kerta heitolla ja yritän nyt sitten päästä taas rytmiin kiinni :-).

6 kommenttia:

TuuliS kirjoitti...

Tutunnäköinen kuva tuo viimeinen, erivärinen vain! Aurinkoloma marraskuussa ei ole hassumpi, nyt on vain runsaat 3 viikkoa jouluun.

Marjut kirjoitti...

Kiitos matkakuvista! Olisi itsekin ollut kiva lähteä ja vähän oli suunnitelmissakin, mutta työ tuli väliin.

Sirpa kirjoitti...

Mukavia lomatunnelmia!

Mari kirjoitti...

Kuulostipa kivalta ja rentouttavalta reissulta :)

Punatulkku kirjoitti...

Oi, pääsit kesään näin pitkän, pimeän, sateisen syksyn keskellä, kivaa :))
Eikä vieläkään tuo talvi tule!

Susu kirjoitti...

Ihanan rentouttavalta kuulosti lomasi!