tiistaina, joulukuuta 06, 2011

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Jouluvalot on laiteltu sekä ulos että sisälle.Tämä tähti aiheutti eniten päänvaivaa, kun eihän se syttynytkään, kun laitoin töpselin seinään. Jätin sitten tähden keittiön lattialle, että se kuuluisa Joku Muu voisi katsoa, mikä tähteä vaivaa. Töpseli oli seinässä ja kun hetken päästä olin jo kivahtamassa perheelleni, että eikö tosiaan Kukaan Muu voi tuota katsoa, niin sehän paloi!!!! Eikä siihen ollut kukaan sillä välin koskenut. Yläkuva piti laittaa tänne sen vuoksi, että siellä näkyy minun chilini, jotka vaan edelleenkin vihertävät ja tekevät chilejä!!

Sitten tämän aamuinen älynväläys. Meillä ei tupaan voi laittaa kuin yhden sivuverhon, koska ikkuna on aivan seinässä kiinni toiselta puolen. No, toisesta verhosta tein pöytäliinan. Vähän on lyhyt, mutta kyllä se siinä menee vähän aikaa, koska tuon pöydän joutuu vielä pienentämään, kun kuusi tuodaan sisään. Lisäksi mietin, mihin laitan itsenäisyyspäivän kynttilät, koska ei ne oikein sovi vihreisiin tuikkukuppeihin. Virkatut (itse! :-)) kateliinat väliin ja tuo suojamansetti. Näin tuli paremman näköiset! *mielestä*
Kynttilöitä ei voi kyllä yhtään sekunttia jättää vahtimatta. Ansa oli jo noita haistelemassa. Eikä kyllä muutenkaan. Yritin ensin laittaa tuohon koristeeksi lautasliinoja, mutta isäntä oli sitä mieltä, että se on varmin tapa polttaa tämä talo!! Tais olla oikeassa.

Vaan nyt hyvää itsenäisyyspäivää toivotellen Pami, joka lähtee siivoamaan! Illalla sitten linnan juhlat virkkauksen kanssa. Aloitin salomoninsolmuilla huivin, kun en muutakaan keksinyt :-).

7 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Minä laitan yleensä pöytäkynttilät ihan tavislautaselle, jonka vuoraan alumiinifoliolla. Ei sitten harmita, jos valuu steariinia, kun sen voi nakata folion kanssa roskiin. Ja lautasen voi ottaa taas ruokakäyttöön ilman puhdistusta. :) Minä en uskaltaisi mitään palavaa kyllä laittaa kynttilöiden kanssa, kerran olen saanut mansetit sytytettyä tuleen, ja sen jälkeen tässä talossa ei ole mansetteja nähty.

Aava kirjoitti...

Mikä noissa jouluvaloissa onkin, että syttyvät ja sammuilevat ihan omineen. Meillä on kynttelikkö, joka oli aamusella sammunut itsekeen. Pyöritin kynttilöitä joka suuntaan, mutta mitään ei tapahtunut. Kunnes sitten napautin kynttelikön ikkunalautaan, niin johan syttyi. Joku kosketushäiriö.. Mutta pääasia että nyt toimii. Mukavaa itsenäisyyspäivää! :)

♥ Hannele kirjoitti...

Sitä samaa sinulle!

Minä itse kirjoitti...

Nuo mansetit ovat niitä muovisia, joten eivät vissiin ihan hetkessä pala, kuten normaalit kukkamansetit. Noita olen nyt ostellut juuri sen takia, että steariinit valuis niihin eikä pöydälle. Mutta tarkkana noidenkin kanssa pitää olla!! Yleensä en jätä kynttilöitä yksin palamaan kuin hetkeksi, olen itsekin meinannut sytyttää talon palamaan, kun kynttilä on sulanut, onneksi ole pellavainen pöytäliina, niin ei syttynyt heti palamaan, mutta pöydässä on vieläkin musta läikkä!!

kisa kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Marjut kirjoitti...

Kaunis tähti! Meillä kyllä tähti paloi ihan normaalisti, mutta ulkovaloista osa ei tietenkään palanut.

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Tunnelmallista.