keskiviikkona, tammikuuta 28, 2009

Haluisko joku olla mun kaveri?

Eli mietin, että joku voisi olla minun kaveri ja voitais tilata minulle kimpassa Novita-lehti. Se kaverihan saisi sitten Novitalta lankaa... :-) Kommentoi ja laita viestiä sähköpostiin.

Sniiiiiffff!!!

Vähän on ollut tippa linssissä viime aikoina, kun Emmerdalen jaksoissa on seurattu Sethin hautajaisia. Vaikka olen tiennyt asiasta jo pitkään, niin silti se vaan on niin surullista.

Kannattaa kuunnella: Emmerdalen kitaraversio. Ihana!!

Töistä

Ensinnäkin mulla on vasen hartia nyt siinä kunnossa, että meinaa puuduttaa tuon vasemman kädenkin! Toiseksi: hyökkäsin tänään pomon luokse kehityskeskusteluun ja eihän siitä mitään tullut. En ollut täyttänyt ja lähettänyt yhtä kysymyskaavaketta etukäteen. Eipä ollut tullut mieleenkään. Aikaisemmissa töissä sitä on vaan käyty keskustelut ilman kaavakkeita, pomot on vain jotain merkinneet muistiin...

No, keskustelut siirtyi parilla viikolla, mutta vähän jo vihjailin tänäänkin, että jos hommat ei muutu, niin saattaa olla, etten ole käytettävissä ensi syksynä! Vaan en kai minä nyt pienistä suutu, en...

Mutta nyt on vielä viimeisiä verotusjuttuja katsottava huomiseksi ja tänään on varmaan katsottava 45 minuuttia, siellä on juttua eteläsavolaisesta eläinrääkkäystilasta. Minä vaan ihmettelen, miten tuotantoeläintilalla voi tapahtua eläinrääkkäystä, kun kuitenkin tarkastajia lappaa jatkuvasti paikalla. Ja eläinlääkärinkin on käytävä kerran vuodessa. Meillä hän käy vähintään kuusi kertaa (vasikat nupouttamassa). Mutta yleensähän ne niin sanotut lemmikinpitäjät ovatkin niitä eläinrääkkääjiä, ei tavalliset tuottajat, joiden on elettävä karjankasvatuksella. Mutta niinhän se on, että meidätkin mustamaalataan yleensä samalla :-(.

Muokkaus sittenkin: jos oikein luin tilalla on 200 nautaa lypsy- ja lihakarjaa! Tuollaiselle tilalle ei saisi käydä noin!!

4 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

voin tilata sinulle sen lehden:)
Laitoin sähköpostia tulemaan sinulle.

MarjutJ kirjoitti...

Tiesin kyllä, että ko. ohjelmassa tulee tämä eläinrääkkäysjuttu, mutten jäänyt katsomaan, kun tuppaavat eläinten/ihmisten kaltoinkohtelujutut tekemään niin häijyä.

Rasa kirjoitti...

Sinut on haastettu, käy katsomassa blogissani!

toinen rasa kirjoitti...

Luullakseni näissä karjanrääkkäysjutuissa on taustalla mielenterveysjuttua tms, koska ennemminhän ne kannattaa elikot laittaa korkealaitaiseen kuin jättää kuolemaan...