keskiviikkona, tammikuuta 14, 2009

Mun pää on särki...

Kärsin omasta mielestäni harvoin päänsärystä. Tänä aamuna heräsin siihen!!! Nyt koskee ja kovaa. Mietin, että johtuiskohan tuo apteekista ostamastani "unilääkkeestä", joka antaisi minun nukkua yöllä enemmän kuin neljä tuntia. Ennen tuota rohdosvalmistetta heräsin yöllä 2.34, kun otin nuo tabut heräsin 2.43 eli antoihan se jopa 9 minuuttia pitempään nukkua! Jess!!! :-)

Leonardo -kuvia (kissaa ei vahingoitettu, vaikka siltä näyttääkin...)

Päästäkää mut Wallun luo pukuhuoneeseen...
Hei! On Wallu siellä aivan varmasti, aukaiskaa nyt äkkiä ovi!!
No, vihdoin! Eikä Wallu ollutkaan sisällä, joten käynpä ensin pesuhuoneessa tarkistamassa. Onhan sieltä taas ovi takaisin sisälle...
Ei kun jano mulla vaan... Ettei vaan tuo emäntä hermostu, kun ravaan monesta ovesta edestakas...
Ja nyt valtaan Wallun maton ja tyynyn, kuten aina. Wallu saa nukkua missä vaan, vaikka pyykkilaatikon päällä. Mut mee jo pois sen kameran kanssa...

No, kun sä et mee, niin mä meen. Sen pesuhuoneen kautta takkahuoneeseen, josta kohta voin naukua Wallun luo, kunhan se tulee sisälle....On täällä neulottukin

Vihdoin uskalsin ottaa käsittelyyni Tapion kaupasta tilatun Merinosilkin. Reilu tunti meni sitä keriessä! Ihanaa lankaahan se on, mutta niiiiiiin kamalan ohutta. Ja aivan ihania malleja pilvin pimein täällä netissä. Ratkaisu oli sitten tämä Eliina Shawl (ravelry). Joku muukin on moisen neulonut, en taas muista kuka!
Juu, alussa vasta....

Kirjat

Luin Marian Keyesin Kuuleeko kukaan? ihan hetkessä (minun mittapuun mukaan). Jälleen taattua tavaraa. Tosi hyvä ja viihdyttävä!

6 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Ihanan näköistä merinosilkkiä! Kissakuvasarja on mainio; kissa olisi meilläkin mukava.

Toivottavasti saat pääsi taas ehjäksi.

Nia kirjoitti...

Haleja ja kaukoreikiä täältä lähettelen! :) Toivottavasti päänsärkysi paranee.

Marjo kirjoitti...

Ihana tuo teidän Katti Kurnauskis. Tsemppiä huivin kanssa!

Mari kirjoitti...

Jos se apteekista ostamasi rohdos on Herbivalia, niin luin just jostain, että käytännössä noista rohdoksista ei ole apua unettomuuteen. Paitsi ehkä lumelääkkeenä, jos uskot sen auttavan. ;) Itse olen joskus Herbivalia vetänyt naamaan, että saisin nukutuksi paremmin, mutta ei se auttanut. Yleensä ne unettomuuden syyt on jossain syvemmällä. Tiiän ite kokemuksesta, kun unettomuudesta oon kärsinyt minäkin. Voiko olla mahdollista, että menet väärään aikaan nukkumaan? Minulla on nimittäin sellainen juttu, että jos menen nukkumaan klo 22, niin herään taatusti puoliltaöin täysin virkeänä, mutta jos pystyn venyttämään nukkumaanmenoa yli puolenyön, niin nukun taatusti kuin tukki aamuun asti.

Joka tapauksessa paranemisia päänsärystä ja toivottavasti uniasiatkin kääntyvät paremmalle tolalle!

Rita kirjoitti...

Unilääkkeistä olen kuullut sanottavan että aiheuttavat pökkyräistä oloa seuraavana aamuna. Itsellä ei kokemusta. Niskajäykkyyteen olen joskus ottanut Valeriaanaa (apteekista ilman reseptiä mutta piti pyytää tiskiltä). Se antaa hyvät unetkin. Ei tullut mitään särkyä, päinvastoin niskasärky laimeni.

Kaunis kiehtova kissa :)

Pirjo kirjoitti...

Kissat ovat tosi suloisia. Jotenkin se remppa vain ottaa päähän. Mieskin koko ajan touhuaa ja minun työt jäävät omaan arvoonsa. Mutta onhan se ihanaa, uunin lämpö ja tunnelma sekä se, että siinä voi tehdä monenlaisia maukkaita ruokia :)