keskiviikkona, tammikuuta 07, 2009

No, niinpä tietysti

Jarkko ja Laurahan sen Kuin silloin ennen -kipaleen esittivät! Koko päivän mietin...

Kiitos kovasti pistelytöiden kehuista. Vielä joku päivä sitten esittelen tuolta kaapinperukoilta löytyvät tekemättömät työt...

Juu, tänään kävin sitten töissä. Ja menen muuten huomenna uudestaan. Minun työaikanihan on vain noin 70 % täydestä työajasta, joten joka päivä ei ole pakko työpaikalle vääntäytyä ja osan suunnittelutöistä voin tehdä kotonakin, mutta nyt jätin kiltisti työtietokoneen työpaikalle ja menen huomenna paikan päälle vielä suunnittelemaan - jotain... No, ei vaineskaan, kyllä mulla nyt on taas ihan hyvin hanskat taskussa, tänään sain vihdoin kunnollista opastusta aikuisten näyttökokeista eli tutkintosuorituksista. Kyllä tämä iloksi muuttuu!

Viime yö tuli taas nukuttua huonosti, mutta nyt en ole nukkunut päiväunia, joten ehkä ensi yönä nukuttaa sitten paremmin! Toivottavasti.

Mutta tällaista tälle päivälle. Laittelin tuonne sivulinkkeihin nyt Emmerdalen webbikamerankin muistiin. Voi päivällä käydä katselemassa minkälaiselta näyttää Englannissa.

Niin ja sain eilen kutsun myös Lappeenrannan Sukkana -näyttelyyn. En taida uskaltaa ilmoittautua.... :-)

Ja sitten vielä hyppään asiasta viidenteenkymmenenteenkahdeksanteen :-). Minä olen yrittänyt kuunnella mitä Juha Tapio laulaa Suurenmoisessa elämässä ja ollut tähän asti aivan varma, että hän laulaa "virkattuina viettävä". Selvisihän tässä muutama päivä sitten, että siinä taidetaankin laulaa "virta tuima, viettävä" vai kuulinko vieläkin väärin....

4 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Mikähän kuunvaihe nyt on meneillään.. minäkin nukuin huonosti :o

MarjutJ kirjoitti...

Täytyykin aina tutkailla tämän kameran kautta säätä, kun J lähtee takaisin Englantiin.

Varjoyrtti kirjoitti...

Sinne vaan Lappeenrantaan, sukkana!

TeSa kirjoitti...

Kuu valvotti täälläkin toissa yön. Yksi valvottu yö, niin johan toisena yönä nukkuu sen sikeämmin.
Ihania pistelytöitä sinulla. Lisää kuvia näkyviin!