sunnuntaina, tammikuuta 04, 2009

Kyllä kohta alkaa tehota!

Kun riittävän pitkään juoksentelee pihalla liian vähissä vaatteissa, niin kyllä se tauti alkaa iskeä minuunkin. Eilen tuli siivottua ja kannettua petivaatteita pihalle, kun kerrankin oli kunnolla pakkasta eikä sitä vaatetta malttanut joka uloskäynnille lisätä. Tänä aamuna sitten heräsin päänsärkyyn, kurkun karheuteen (ei vieläkään kunnolla kipeä) ja nenäkin alkaa jo vähän tuhista siihen malliin, että nuhaa vois olla tulossa. Katotaan nyt, miten tässä käy...

Eilen en käsitöihin koskenutkaan, vaan aloitin tosiaan "joulusiivouksen". Minulla on sellainen outo tapa, että innostun vasta joulun jälkeen siivoamaan. Jossain vaiheessa kuvittelin, että seuraavaksi jouluksi ennättäisin laittaa paikat kuntoon! :-) Kuusi riisuttiin ja vietiin jo pois, mutta muut joulukoristeet saivat jäädä vielä näkösälle.

Neiti E leipoi porkkanasämpylöitä ja niitä saatiin nyt sitten pakastimeen saakka. Toissapäiväiset valkosipulisämpylät huitastiin syödä kerralla pois. Hyviä pitkästä aikaa omatekoiset sämpylät. Onneksi tytär on innokas leipomaan, minä kun en siitä hommasta perusta.

Minä laittelin ruuaksi valkosipuliperunoita ja isäntä paistoi sitten sisäfileet, joten meillä oli oikein herkkuruuat eilen.

Ja sitten illalla katottiin Sinkkuelämää -leffa. Olenkohan minä jotenkin kriittinen noille elokuville, kun en nyt ihan täysiä pisteitä antaisi tuostakaan leffasta. Vielä olisi pukin tuoma Batman -elokuva katsomatta. Jokohan sitten taso nousisi...

Vaan nyt sunnuntain viettoon eli pyykinpesuun. Ja vielä tuota siivoamista jäi. Meinasin käydä tänään lävitse vielä muutamat keittiönlaatikot. Näkyy sen verran pohjalla olevan roskaa...

6 kommenttia:

stanna kirjoitti...

Täällä myös on siivottu kunnolla, tosin´pakon edessä. Loppiaisena piparityttö saa ihan oikean nimen.Kamalaa stressiä en ole ottanut mutta työhuoneet on ollet kesästä asti siivoamatta.Omassa huoneessani oli lankaa kilotolkulla pusseissa ja irtokerinä pitkin poikin ja tässä tietokonehuoneessa firman kamat samalla tolalla eli levällään.

Anitta+ 8 siiliä kirjoitti...

Meillä onneksi ei voi nyt siivota, kun on ne pienet piiperoiset eikä niitä saa häiritä. :=)

Mari kirjoitti...

Heipsan! Olit jättänyt (ja poistanut ;) ) kommenttia blogiini, ja onneksi olen tilannut kaikki kommentit tulemaan sähköpostiini, niin sinne se ensimmäinen haalarihalvaus-kommenttikin tuli. :) Että sain sen kyllä luettua. ;)

Mukavaa sunnuntaipäivää sinulle!

Marjo kirjoitti...

Toivottavasti tauti ei kuitenkaan iskisi. Ihana pakkanen on kyllä siivousta ajatellen, meilläkin petivaatteet oli pihalla. Nii ja ei sillon lisätä vaatetta kun vaan kipastaan pihalla :)

Nna kirjoitti...

*maiskuttelee ajatellessaan ihanaa naudan sisäfilettä* Toivottavasti ei tauti iske. Nyt vaan sitten viinaa, tervaa ja saunaa. :)

MarjutJ kirjoitti...

Toivottavasti tauti vain varoittelee ja pääset säikähdyksellä.