lauantaina, tammikuuta 10, 2009

Voi Tapsa, minkä teit!

Minä tykkään Euroviisuista, etenkin niistä vanhoista. Uusistakin sen takia, että olen saanut lapsenikin niistä innostumaan sen verran, että kerran vuodessa valvotaan porukalla Euroviisujen loppukilpailut.

Eilen sitten katsoin ensimmäiset Suomen karsinnat. Ei hyvä! Toivottavasti taso paranee seuraavissa karsinnoissa. Tapani Kansa oli kyllä jälleen ihan oma itsensä: Tapani Kansa. Hei, ihan tosi: ei suorassa lähetyksessä aloiteta uudestaan. Toisaalta varmaan sai säälipisteitäkin moisen tempauksen vuoksi! Tai sitten ei... No, jokaisella on oma mielipiteensä.

Minäkin, kun muut

Pitihän sitä kokeilla pöytärättienkin tekoa. Tämä oli ihan terapianeule, kun ei muutakaan keksinyt. Neuloin ns. vaakalapun, vähän virkkailin pitsiä reunaan. Kokeilu sinänsä, kun en tiennyt, miten Novitan Butterfly -lanka käyttäytyy. Tosi hyvin! Etenkin teräspinnoitteista sain tosi hyvin sormenjäljet pois! Katsotaan nyt, kumpi tulee enempi käyttöön. Hyvin harvoin kyllä siivousrättejä (aikoinaan emäntäkoulussa opetettiin, että siivouspyyhkeitä!) ostankaan. Shifonetitkin pesen koneessa lakanapyykin mukana.
Pitäis natista...

Mutten viitsi. Sen verran sanon, että olen liian kiltti! Teen kaiken, mitä perheeni sanoo (ja myös mitä työpaikallani sanotaan...). Jos olisin mies, osaisin sanoa, että hoida homma itse! Mutta kun olen kiltti nainen, yritän aina auttaa! Tai ainakin voisin miehenä sanoa, että sitten joskus!!

Lopuksi stressitöntä päivää itse kullekin

Minä lähden siivoamaan....
Liikkeellä on virus nimeltään TYÖ. Jos saat työtä pomoltasi
tai muuten, älä koske siihen missään tapauksessa!
Tämä virus pyyhkii yksityiselämäsi olemattomiin.
Jos joudut kosketuksiin työn kanssa,
toimi näin:

1) Ota takki mukaan ja 2 hyvää ystävää.
Menkää lähimpään pubiin.
2) Tilaa 3 kaljaa. Kun toistat tämän 14 kertaa,
huomaat työn kokonaan
tuhoutuneen aivoistasi.

Lähetä tämä virusvaroitus 5 ystävälle.
Jos ei ole viittä ystävää, työ
hallitsee jo elämääsi.

Stressitöntä päivää!

10 kommenttia:

stanna kirjoitti...

Kuulostaa tutulta tuo että tekee kaiken mitä pyydetään, Minä toimin niin ihan ajattelematta. Useasti on tästä asiasta tapeltukin, mies kun saattaa komennella minua esim hakemaan juotavaa tai jotain syötävää kun katsomme yhdessa leffaa. Ja minä haen sen kummemmin tajuamatta että per*** voihan tuo itekin nostaa takamuksensa ja hakea, mikä pakko se minun on jäädä paitsi jostakin leffan kohtauksesta.
Eilen tuli tappelu kun minä itsekkäästi söin pizzani lämpimänä vaikka pojalla oli kakat vaipassa ja tyttö itki nälkäänsä. Olikin ensimmäinen lämpimänä loppuun saakka syöty ruoka puoleentoista kuukauteen.
Tämä äiti saattaa ruveta itsekkääksi paljon useammin!

Nia kirjoitti...

Voihan pahus, missasin nuo! Olisi ollut kiva katsoa millaisia esiintyjiä Suomesta on jälleen Euroviisuvoittoa tavoittelemassa.

MarjutJ kirjoitti...

En muuten katsonut viisuja, mutta juuri tuon kohdan satuin näkemään. Olisikohan tehnyt saman jutun Moskovassa:)

pessi kirjoitti...

Siis oon niin samaa mieltä sun kanssas tuos Tapsasta. Toivottavasti tippuu jatkossa pois ettei tarvi kaatella , tuntui olevan jotenkin pöllyssä muutenkin.
Kiva huomat että oot tehnyt noita tiskirättejä, niin minäkin. tulee langanloput mukavasti käyttöön

pessi kirjoitti...

Mullakin taitaa olla vähän lääkitys väärin tänään kun tulee noita kirjoitusvirheitä ihan solkenaan. Tän tarkistin moneen kertaan että oikein tuli - mukavaa viikonloppua!

makepeace75 kirjoitti...

Uh, en ole koskaan voinut sietää T. Kansaa.. Tyypillä on aina ollut maailmaa suurempi ego. Nykyäänhän äijällä on mielenterveysongelmia ja lääkitys pielessä, siitä nuo sekoilut. Ihmettelen, että edes kutsuivat mukaan viisuihin. Toivottavasti jengi ei ole niin sekaisin, että äänestäisi sen Moskovaan. Johan sille nauraisi naurismaan aidatkin!

Intsu kirjoitti...

Niinpä,niin sitä vain kiltisti tekee kaiken ja ehkä enempikin! Jos minä ottaisin tuon virustorjunnan käytöön,niin kyllä mä luulen ,että tällä lääkemäärällä mikä mulla nyt on,niin mä sen kolmen kaljan jälkeen jo nukkuisin,enkä muistaisi yhtikäs mitään!
Mä olen huomannut,että moni tekee tiskirättejä.Pitäiskö minunkin joskus koettaa. Sais tuhottua jämälankoja!

Mari kirjoitti...

Meillä ei kyllä Shifonetit pysy ehjänä niin kauan, että niitä pesemään ennättäisi. Pari viikkoa, niin ovat ihan riekaleina. Sama juttu Wettexien ja muitten kanssa, repeävät ihan muutaman käytön jälkeen. Viime kesänä löysin pesunkestäviä mikrokuituliinoja kaupasta, heti kaksi pakettia ostin, niin saa uuden käyttöön kun toinen on pesussa; paketissa oli siis neljä liinaa, yksi keittiöön, yksi pölyille, yksi vessaan/kylppäriin ja yksi ikkuneille/peileille/monitoreille. Oon tykännyt, ja ne ei repeile. ;) Kyllä on ollut tarkoitus kokeilla noita neulottujakin luutuja, kunhan tulee joskus sopivia jämälankoja. :)

Liisa kirjoitti...

Missasin koko viisut,mitä siinä sitten tapahtui? kerro kiireesti!! :)

Kirsi kirjoitti...

Sinua on halattu. kurkkaa blogiini.