tiistaina, tammikuuta 06, 2009

Retroa

Jesss...

Minä sain ne valmiiksi eilen. Ainut mikä vähän - ihan vähän vaan - ärsyttää, on se, että neuloin kyllä tarkasti saman määrän kerroksia ja muutenkin yritin aloittaa samasta värikohdasta, niin toiseen sukkaan vielä tuli pikkuisen mustaa kärkeen ja toisessa sitä ei ole! No, ehkä minä sen kestän....

Ja jälleen blogeista

Eilen hetken ihmettelin, kun ei ollut montaa päivitystä tehty (minulla on nykyisin 200 blogia suosikeissani). Tänä aamuna päivityksiä tulikin sitten GoogleReaderissa vastaan yli 1000. Jätin osan lukematta.... Tajusin kyllä, että vuodatus päivittää!

Ja sit sitä yleistä höpötystä

Mutta nyt ajattelin aloitella ihan työjuttuja. Viime yö oli taas ns. valvontayö. En ymmärrä, kun välillä nukun aivan täysiä öitä ja välillä aivan kuten viimekin yönä heräsin jo kolmelta täysin virkeänä! Ja sit olikin odottelu, että jaksoin puoli kuuteen, jolloin "saa herätä". Joo, minulla on ihan hyvä mies, mutta se ei ymmärrä ollenkaan, että yöllä valvotaan! :-) Saisipa yhtä hyvät unenlahjat kuin noilla miehillä. Isäntä ainakin sanoo, että se johtuu armeijasta, siellä kuulemma oppii nukkumaan heti ja aina kuin mahdollista.

No, minä taas olen kuullut, että naisten unettomuuteen vaikuttaa lapset. Ja vaikka lapseni onkin hyviä nukkumaan, niin minä aina välillä valvon, kun mietin, mitä kauheaa voikaan sattua... Etenkin, kun neiti E on iltarientoloissa, joissa hän ei kyllä viime yönä ollut vaan meni opiskelijakämppäänsä yöksi, kun tänään on koulupäivä!!! Se on tuo matkailuala, ei väliä onko pyhä tai arki!

5 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Aivan ihanat nuo villasukat<3

Limeadine kirjoitti...

Kivat ja reippaat villasukat, värit ovat erityisen hyvät!

pessi kirjoitti...

Mulla on kans noita valvontaöitä, aluksi otin niistä stressiä ja sehän ei auta nukahtamista yhtään. Nykyään otan rennosti kun herään yöllä ja totean että uni meni jo. Mietin kaiken valmiiksi mitä elämässä eteen tulee, ja sitten helpottaa. Näitä elämänvalmisteluöitä tulee ehkä kerran kahdessa viikossa ja se on ihan hyvä rytmi. Mulla tosin hormoonit vaikutti siihen että niitä oli enemmänkin. Jätin pois kaikki hormoonit ja sinne jäi myös suurin osa unettomista öistä.

Mari kirjoitti...

Ihanat villasukat! Niin se tahtoo monesti olla, että vaikka kuinka tekee samanlaiset sukat, niin ei ne raidat aina ihan täsmää, ja sen huomaa vasta kärjessä. Siinä värjäyksessäkin saattaa olla tietysti joskus muutaman sentin heittoja, ja kyllähän se oma käsialakin aavistuksen vaihtelee.

Minä myös valvoin viime yönä, mutta alkupäästä yötä. On ollutkin tosi pitkä jakso, että olen nukkunut yöni hyvin (vaikka syötän kyllä vielä lastani yöllä, mutta pystyn nukkumaan samalla), mutta nyt on ollut 2-3 yötä, ettei uni ole vain tullut. Kurja homma, mutta eiköhän se ole ohimenevä vaihe. Toivottavasti sinä saat ensi yönä hyvin nukutuksi!

MarjutJ kirjoitti...

Hienot sukat! Minä olen stressivalvoja: herään joskus klo 2-4 ja sitten ei nukuta. Näitä on valitettavasti viime aikoina ollut liikaakin.