maanantaina, tammikuuta 05, 2009

Juu, ei!

Eli se oli sitten vain eilisen aamun kuvitelma, että sairastuisin. Yritin kyllä päivän olla edes vähän sairaan oloinen: "ei jaksais millään tehdä ruokaa, ei oikein jaksais siivota keittiötä ruuan jälkeen, särkee vähän päätä, ettei oikein jaksais tyhjentää astianpesukonetta..." :-). No, ei tullut sitten neulottuakaan, kun makoilin vain viltin alla sohvalla ja sit tympäännyin ja aloitin normaalielämän!

Kuten jo aikaisemminkin olen maininnut, meillä aloitetaan joulu vasta joulun jälkeen. Tuli sitten illalla meinaan tarkisteltua jääkaappia ja löytyi punakaali, josta minun piti jouluksi tehdä haudutettua punakaalia. Tein sen sitten eilen illalla. Kuiva-ainekaapista puolestaan löytyi simatarpeita, joten nyt on tulossa simaatakin.

Ja lapset halusi tehdä iltaruuaksi tortilloja. Sain kyllä tortillan teko-ohjeetkin (niitä on jossain vaiheessa kokeiltava itse paistaa), mutta olin jo ostanut valmiita jossain vaiheessa, niin paistettiin vain täytteeksi jauhelihaa ja laitettiin siihen vähän mausteita. Sekä Taffelin valkosipulidippi. Ostettiin neiti E:n kanssa ennen joulua sitä instanttia, mihin ei tarvitse lisätä kuin vettä ja se oli muuten kauheeta. Yleensä syön kaiken, mikä vastaan kävelee, mutta nyt oli pakko antaa periksi ja kun kukaan muukaan ei tykännyt siitä, niin laitettiin tosiaan jauhelihan sekaan ja siinä se sitten meni ihan hyvin chilimausteiden kanssa. Ne on paljon parempia dippejä, joihin laitetaan kermaviili. Tietty oli meillä paljon muutakin täytevalikoimaa, kuten erilaisia salaatteja ja juustoraastetta.

Tämän aamun yritin saada tähän pohjaan kolmatta saraketta. En onnistunut vielä. En haluaisi kovasti pohjaa muutella, mutta haluaisin sarakkeen vasempaankin reunaan. Pitkään yritin kaikkien mahdollisten ohjeiden mukaan, mutta ei....

Mutta nyt neulomaan. Tänään pitää saada sukat valmiiksi! Tai huomenna!

6 kommenttia:

Katilein kirjoitti...

Hauska tuo valesairastaminen :) Meiltä unohtui jouluna juoda glögiä. Glögiä on kaapissa ja ne kaikki röhnätkin. Täytyy varmaan illalla keitellä.

Villasukka kirjoitti...

Itsekin halusin kolme saraketta, joten hain (etsin ja etsin ja etsin ja etsin ilmaisia bloggerin taustoja) sellaisen missä oli kolme ja muokkasin sitten näköisekseni sen koodin.

Joo, meillä tehdään ja syödään lanttulaatikkoa ympäri vuoden (se on niin hyvää!) ja torttujen teko pitää aloittaa viimeistään lokakuussa ;)

Mari kirjoitti...

Minäkin tykkäisin sellaisesta pohjasta, jossa olisi kolme saraketta. Vuodatuksessa minulla oli sellainen pohja ja tykkäsin, mutta kyllähän sitä kahdellakin sarakkeella tietysti pärjää. ;)

MarjutJ kirjoitti...

Just miehen kanssa keitellään viimeisiä glögejä. Taatelikakku on syömättä (onneksi se säilyy) ja huomenna lähtee joulukuusi.

Mari kirjoitti...

Heips, just äsken pistin hakusanaksi free blogger templates, ja löysin ainakin tällaisen sivun, jossa on 3- ja 4-sarakkeisia blogipohjia Bloggeriin: http://www.finalsense.com/services/blog_templates/

Varmasti lisääkin löytyy kun jaksaa etsiä. Se on sitten eri juttu, osaako niistä muokata oman näköisiään. :)

Tupuna kirjoitti...

Meillä keiteltiin....taas sekahedelmäsoppaa. :)
Hyvää loppiaista. :)