keskiviikkona, marraskuuta 24, 2010

Diana ja revontuli

Tässä tämä ihanuus: Revontuli -huivi.Minähän olen jo yhden näitä neulonutkin, joten sinänsä tuttu malli. Lankana minulla oli Marks&Kattensin Fame Trend ja sitä meni hiukan reilu 100 grammaa.
Revontuli-huivi,
Marks&Kattens Fame Trend 112 g
Puikot 3,5

Ja sitten kuvattuna uuden sovitusnukke-Dianan päällä. Eilenhän se tuli ja heti piti paketti käydä hakemassa postista. Vielä tuossa on muokkailuja, että saan sen mitat vastaamaan itseäni, mutta eiköhän se ajan mittaan onnistu. Diana on siis Ompelijanmaailmasta tilattu ja maksoi 159 euroa.
Kun samalla postikuluilla sai, niin pitihän sitä tilata muutakin. Eli tilasin vielä itselleni paksut virkkuukoukut 12 ja 15 numeron, jos vaikka innostuu jossain vaiheessa mattoja virkkaamaan. Lisäksi tuollaiset rusettimallit ja ompelukehikon, jos vaikka ristipistoja innostuisi jossain vaiheessa tekemään.
Ja yhden ruusukkeen sitten tekaisinkin tuolla keskikokoisella muotilla. Videokin löytyy juutuubista, kuinka noita ruusukkeita tehdään. 

Ja eilen illalla vielä ahkeroin yhden kranssin paperinarusta. Tällä kertaa laitoin matkaan  SandnesGarn Chili -lankaa.  En nyt ole ihan varma tykkäänkö, mutta täytyy vielä katsoa, jos vaikka pieniä ruusukkeita lisäilisi koristeeksi. Tai jotain... Ja tietysti valot antaa sitten pimeällä näköä enemmän.
Nyt on sitten aloitettu virkattu pikkuliina, jota teen taas 24 katsoessa ja pari elokuvaakin on odottamassa. Nyt on aikaa, kun isäntäkin lähti taas lomalle Tahkolle laskettelemaan. Minä jäin taas kiltisti kotiin poikaa kuskaamaan. Mutta minä lähden sitten lauantaina humputtelemaan!!

Tuulisena päivänä naputellen
Pami

11 kommenttia:

nirppu kirjoitti...

Kaunis huivi ja ihana lanka! Tuollaisen voisin itsellenikin tehdä.

MariJ kirjoitti...

Kaunis Revontuli!

♥ Hannele kirjoitti...

ihan mun mieliväri, hiano

Siru71 kirjoitti...

Ihanan värinen huivi ♥ Tuollainen sovitusnukke olisi kiva, mutta aika kallis... ei ole varaa ostaa, joten tyydyn tuohon nuorempaan versioon miusta, vaikka onkin parikyt kiloo kevyempi :)

Marjut kirjoitti...

Kaunis Revontuli ja kranssi on myös kiva:)

Päivikki kirjoitti...

Kaunis huivi ja hieno Diana!

Mervi kirjoitti...

Todella upea huivi!

Hepsi kirjoitti...

Kaunis Revontuli ja onnea uudelle Dianalle!

Pike kirjoitti...

Mallinukke olisi ihana, mutta kun nykyään ei ehdi paljon enää ompelemaankaan, ehkä sitten eläkkeellä.

Kovin olet taas ollut ahkera, saanut kaunista aikaiseksi ja uudenlaiset näpertelythän kyllä innostaa kovasti.

Viihtyisiä "omia aikoja" ja kivaa lauantai-iltaa!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa aivan upea huivi ja ihanaa tuo lanka.

Bäle kirjoitti...

Kiitos inspiksestä revontulihuiviin. Vaikka en ollut vielä nähnyt sinn tekemääsi huivia, niin innostuin mallista, johon olit laittanut niin ystävällisesti linkin: ja pian on minullakin huivi valmis, viimeisiä kierroksia vailla. Tosi kaunis tuo sinun huivisi ja ihana väri!