perjantaina, marraskuuta 12, 2010

Paperinarusta neulottu kranssi

Mutta ihan ensiksi ompeluhommia: tämä eteisen kappa on kyllä ollut jo valmiina viikon verran, mutta en ole muistanut esitellä sitä vielä täällä. Eli tänä syksynä tähän paikkaan tuli hommattua makuuhuoneeseen ja eteiseen uutta verhojen muodossa. Enempää en nyt sitten verhoja ostele. 
Sitten taas kirjatilauksia. Juu, tästä pitäis saada tulemaan loppu, mutta kun... No joo, turha tässä on selitellä, minä olen kirjahullu ja lisäksi vielä Sydämen asialla -hullu. Nyt on vihdoin kaksi Sydämen asialla kirjaa suomennettu, joten tilasin ne itselleni. Lisäksi samaan pakettiin tuli tuo Ekotekoja neuloen ja virkaten, mutta en ole oikein siihen päässyt sisälle, onko se minun kirja vai ei. Ehkä siitä jotain tulee tehtyä.
Ja sitten tämä käsityö, joka jo otsikossa mainittiin. Tuli sitten kokeiltua paperinaruneulontaa. Ihan kiva siitä tuli, vaikka vähän mietitytti, että mitenkähän sen piti ollakaan. Lisäksi kun laittelin noita led-valoja, niin huomasin, että nehän ovatkin patterikäyttöiset. No, toisaalta kranssin voi nyt laittaa sitten mihin vain, kun ei tarvitse katsoa pistorasian paikkoja. Itse en vain kauheasti rakasta tuota pattereiden ostoa. Ja yleensä ne ovat aina loppu.
Mutta tässä taas näin pikaisesti. Nyt olen virkannut huovutettavia juttuja ja sunnuntaina, kun on halvempi sähkö, niin täytyy taas laittaa pyykkikone oikein urakalla töihin.

Hyvää isänpäivän viettoa toivotellen
Pami

3 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Meijän käsityökeskuksessa olisi tuon paperikranssintekokurssi tässä kuussa. Ajattelin aluksi mennä, mutta taidan jättää väliin, koska viimevuotinen paperiryijykin on vielä kesken...
Miekin tykkään Sydämen asialla -sarjasta.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kaunis kranssi. Samoin nuo verhot ovat ihanat.

Susu kirjoitti...

Kaunis kranssi. Mukavaa nähdä värillinen. Peprinarun neulominen ei puhuttele mua yhtäään, mutta kun noita nyt näkee niin on varmaan pakko tehdä sellainen...