maanantaina, marraskuuta 15, 2010

Virkattuja, huovutettuja lumihiutaleita

Kovasti yritän aina selittää, etten ole jouluihminen, mutta jostain kumman syystä joka joulun alla tulee jotain jouluista tehtyä.Tällä kertaa teon alle valikoitui Novita Talvi 2010 -lehdestä huovutetut lumihiutaleet. Isot on tarkoitus laittaa sitten joulupöytään punaisen liinan päälle ja pienet ovat sitten lasinalusia. Vaikka nuo pienet saattaa kyllä joutua erääseen pakettiin...

Novita Huopanen, virkkuukoukku nro 8,
kaikkiin meni yhteensä lankaa 350
Novita Talvi 2010
Ohjenumerot: 23 ja 48
Viikonloppu oli ja meni. Isänpäivää ei sen kummemmin vietetty, lauantai-iltana tein leivinuunissa valkosipuliperunat ja unkarilaista lihapataa. Sunnuntaina tehtiin neiti E:n kanssa mutakakku. Meillä ei isää lahjottu, kuten ei lahjota äitiäkään äitienpäivänä. Juu, ollaan tylsiä! Pyykkiä tuli pestyä varmaan kuusi koneellista. 

Joten kodinhoitohuoneeseen pyykinlajitteluun lähtee
Pami

7 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Ei meilläkään vietetty isänpäivää. Oltiin muuten vaan tehtiin omiamme. Iltapäiväkahvilla syötiin Lidlistä ostettuja 1€:n kakkuja. Tuo leipomishomma kun ei ole mun heiniäni.
En ole vielä ehtinyt sitä huivia aloittaa, jonka ohjeen sulta sain.

Anneli kirjoitti...

Ihanan kauniita lumihiutaleita :)

intsu kirjoitti...

Aivan ihastuttavia lumihiutaleita olet tehnyt. Niin minäkin aina päätän,että en tarvi jouluksi mitään uutta,mutta aina sitä vaan joitain juttuja tulee tehtyä.

Susu kirjoitti...

Sun lumihiutaleet on paljon paremman näköiset kn siinä lehdessä!
Sama tunne mulla - inhoan kaikkea juluun liittyvää hässäköintiä, mutta tähän aikaan alkaa kuitenkin pukkaamaan joulukässyt mieleen:-)

Marjut kirjoitti...

Kauniita hiutaleita! Ja alempana oleva kranssi kanssa:)

TeSa kirjoitti...

Jokainen viettää omalla tavallaan juhlapyhänsä, kuin parhaalta tuntuu.
Ihastuttavia hiutaleita, pehmeitä ja pulleita.

risulintu kirjoitti...

Hienoja hiutaleita. Pysyykö muki hyvin noiden päällä? En ole Novitan lehtiä pitkään aikaan nähnyt, mutta varmaan noita on ikkunoihinkin ripustettu?

Kiva tuo paperinarukranssi. Jossain äidin lehdessä näin tuommoisen. Eikös siinä neulottu semmoinen pitkä pätkä ja rullattiin se rungon ympärille? Onnistuisikohan rautalangasta? Kokeilin taannoin virkata kirkasta puolalankaa, mutta ei siitä mitään kovin nättiä tullut.