tiistaina, marraskuuta 30, 2010

Kaverille kans

Nyt sitten taas vähän ostoksia...

Uskaltauduin Lankakomeron Päivin jälkeen tilaamaan sormikaspuikkosetin eBaylta. Näillä on kuulemma helppo aloittaa pitsineuleliina. Kun sen vaan sitten joskus aloittaisin... Puikkosetille tuli hintaa reilu 5 euroa kotiin kuljetettuna, joten ei mikään kovin kallis investointi! Tämän viikon aikana minulle pitäisi tulla toinenkin samanlainen setti, kun tilasin myös kaverille tällaiset heti seuraavana päivänä.  Jostain kumman syystä eBaylta tuli sähköpostiviesti, että tarkoitatko todella tilata samanlaisen setin, sinähän tilasit sen jo! :-).
Eilen sitten kävin Tokmannilta ostamassa pitsineuleliinaa varten lankaakin.
Näitä virkkauslehtiä ostan joskus, kun sattuu kiva malli silmiini. Tämän lehden ostin jo sunnuntaina, kun tulin Tampereelta. Ihastuin kovasti tuohon oikealla alareunassa olevaan malliin. Täytyy kaivella, josko löytyisi omista varastoista langat tuohon.
Mutta näin. Täällä on aivan ihana auringonpaiste, pakkasta 19 astetta. Iltapäivällä joudun kyllä lähtemään kirkolle, mutta jos kuitenkin nenänsä jossain vaiheessa laittaisi pihalle muuten vain.

Pakkasterveisin Pami

10 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Olipa edullinen puikkosetti.

Marjut kirjoitti...

Tosi edullista; toistaiseksi ei kuitenkaan ole puikoille tarvetta, kun en ole liinaakaan ajatellut neuloa - siis vielä.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Miekin tilasin toisen setin tuolta, vähän pitemmät 9,5-tuumaiset eli noin 24-senttiset. Eivät ole vielä tulleet perille.

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Siis vau, kun edullinen setti ja noi 9,5 tuumaisetkin olis paikallaan. Ihanko vaan klikataan siitä, et "buy now" ja luottokortilla maksu? En oo koskaan tilannu tollasesta, et oppia ikä kaikki ;)
Marja

Minä itse kirjoitti...

Juu, Marja, näin se käy! Se kyllä tarjoo Paypalia kovasti, mutta älä sitä noteeraa. Itse en vielä halua tuota Paypalia käyttää, joten luottokortin numero kyllä kelpasi :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas :)
Ja mä siis yritin tilata, mutta ei onnistunut, ei. Maavaihtoehdoiksi tarjosi ainoastaan Canada tai USA (tai UK,en enää muista) ja siis aivan ihmeellinen systeemi. Meinasin tilata ne 8" setin, jossa 15 paria ja hinta dollareina 14 ja jotain. Pitääkö tuolle hinnalle tehdä jotain,ei varmaan, mut vaikeeta oli.
Mä lähdin alusta sen vierailijan ominaisuudessa, koska en oo rekisteröityny, et oisko se täytynyt tehdä ensin. Jostain kyllä luin, että 15 kertaa voi tilata ilman rekisteröitymistä...
Ihan pihalla,
Marja

Pami kirjoitti...

Juu, yritin kanssa vierailijana kurkkia tilaamista ja niinhän siinä on, ettei muita maita ole sinne laitettuna. Minä kyllä rekisteröidyin ihan ensiksi, joten silloin kai sain valita oikean maan. En nyt muista enää, mutta ei mulla ongelmiakaan ollut. Nythän tuo ei kysy kuin kirjautumisen, niin se heittää minun tiedot heti taululle! Kokeilepa kirjautua ensin! Eihän se vielä edellytä tilaamista!

Pami kirjoitti...

Ja hinnalle en tehnyt mitään. Ei kai sille voikaan, kylläpä ne luottokorttilaskussa muuntaavat sen euroiksi.

Susu kirjoitti...

Siis että tuommoinen määrä puikkoja vitosella?!?

Minä itse kirjoitti...

Juu-u! En meinannut itekään uskoa! :-)