maanantaina, marraskuuta 29, 2010

Suomen Emmerdale Club

Juu, nyt ei tule käsitöistä juttua, kun tämä emäntä oli viikonloppuna humputtelemassa! :-) Enpä muista, milloin olisin ollut pikkujouluissa! Eli meillähän oli Suomen Emmerdale Clubin eli SEC: n pikkujoulut Tampereella Katin kahvilassa. Ja olihan meillä hauskaa! Minä lähdin kotoa ajelemaan aamuyhdeksältä ja olin Tampereella Ilves-hotellissa puoli kahden aikaan. Kertaakaan en malttanut Juvan jälkeen pysähtyä, vaan ajelin yhtä soittoa ja aivan nopeusrajoituksien mukaan. Kerrankin! Ja kyllä jos ajaa nopeusrajoituksien mukaan (mittarivirhe huomioiden), niin näkyy jalkoihin jäävän. Mutta en viitsinyt riskeerata, kun ei ole sitä gps, joka ilmoittaisi peltipoliisien paikat ja olishan ne muutkin poliisit saattanut huomautella, jos kovin kovaa olis ajellut - minun nykyisellä tuurillani!

No, Ilveksestä sitten päästiin itse juhlapaikalle ainoan miespuolisen osanottajan kyydillä. Juhlapaikalla oli tarjolla ihania salaatteja ja sitten osalla porukalla oli omat juomat mukana. Minä ja kaveri käytiin viereisessä Valintatalossa... Ohjelmassa oli pari tietokilpailua, joissa toisessa tietokilpailuissa olin toiseksi tulleessa ryhmässä mukana ja toisessa jäätiin kolmanneksi. Ei sitä kaikkea voi muistaa Emmerdalestakaan... :-)

No, tässä muutamat kuvat juhlapaikalta ja juhlijoista:

Meillä kävi sitten joulupukkikin, joka jakoi jokaiselle pienen lahjan.
Ja tässä minun ostoksiani ja saatuja lahjoja.
Ja näitä kortteja saatiin tietokilpailuvoittoina.
Illalla oltiin sitten Ilveksessä, mutta enhän minä jaksa enää nykyisin valvoa, joten mentiin jo kaverin kanssa yhdeltä nukkumaan. Kahdentoista aikaan käytiin vielä syömässä, kun eihän meikäläinen pelkillä salaateilla pärjää!! :-)

Kotimatka olikin sitten vähän pitempi, kun käväisin Heinolan apsilla vähän shoppailemassa. Tai apsilta en loppujen lopuksi ostanut mitään muuta kuin vichyveden, mutta kävin sitten Heilassa ostoksilla. Enpä ollut aikaisemmin siellä käynytkään, mutta tulen kyllä käymään useamminkin. Sieltä löytyi kaikenlaisia herkkuja ja minun koriini hyppäsi erilaisia juustoja, hapankaalia, herneitä, valkosipulista paprikasalaattia ja nämä ihanat tontut!
Ja sitten kävin Robin Hoodissa pientä sälää ostamassa. Kun vielä Mikkelissä pysähdyin Prismassa, niin takaisin tuloon menikin kuusi tuntia ja jälleen ajoin nopeusrajoitusten mukaan! 

Muuten Mikkelissä pysähdyin sen takia, että olen etsinyt Eldorado -virkkauslankaa. Se loppui kesken, kun aloitin virkkaamaan tähteä ja yksi sakara jäi puuttumaan. Onneksi täältä nettimaailmasta löytyy ihania ihmisiä ja saan kai sen pienen tiran moista lankaa.

Nyt on sitten palauduttava arkeen ja kai sitä on siivottava. Ulkona paistaa ihana aurinko, joka myös näyttää sisällä olevat pölyt mukavasti. Muu perhe oli kyllä saanut täällä kotona ruuat ja jouluvalojakin oli laiteltu, mutta imuriin ei oltu kyllä koskettu. No, hyvähän se on minullekin jotain töitä jättää! :-)

Iloista pakkaspäivää toivottelee 
Pami

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kiva kun sinä pääsit menemään pikkujouluihin!! ja näyttää teillä olleen ihanaa siellä! Minulla vaan on niin pitkä matka täältä etten sinne enkä sun luo viitsinyt lähtee täältä korvesta ajelemaan näin talviaikaan.

Outi kirjoitti...

Mekin pysähdytään aina Heilassa kun tullaan Helsingistä kotiin. Siellä on kiva käydä herkkuja hakemassa - ja mikä lihatiski sieltä löytyykään.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,miten pystyy liittymään Suomen Emme fan clubiin? Minä en löydä sitä googlella ja laitoin sähkäriä sihteeri Minnalle mutta osoite oli vanha.Tämän löysin Googlella.Voitko laittaa mulle sähköpostia aiheesta:rilli2@luukku.com t:Johanna