torstaina, marraskuuta 18, 2010

Puoli kiloa päivässä eli nauhalankahuivi ja -liivi

Ensin otetaan 20 numeron puikot - eiku - ensin ostetaan vahingossa puoli kiloa nauhalankaa pussissa ja huomataan langan ominaisuus vasta, kun on etsitty kiva malli ja aukaistu pussi!! Eli ostin elokuisella reissulla vähän lankaa ja punaista lankaa puoli kiloa. Tuosta aioin tehdä itselleni jouluisen jakun tai vastaavan. Mutta se lanka oli Marks"&Kattensin Duo -lankaa, joka on siis nauhamaista. Miten minä en sitä ostaessa tajunnut!!! No, pitihän siitä jotain keksiä ja todellisuudessa pari päivää meni, kun tekaisin tuollaisen liivin ja loppulangasta kaulaliinan.
Marks&Kattens Duo -nauhalanka
Väri on ihan punainen!
Puikot nro 20


Koska valmiiden vaatteiden kuvaaminen henkarilla on tylsän näköistä, tilasin tänään itselleni sovitusnuken (sitäkin varten, että jos sitä ompelemaan innostuisi ja muutenkin) ja sitten tilasin vielä pari päätäkin hattuja varten. Sovitusnukke tulee Ompelijanmaailmasta ja päät Punanaamiosta. Ja Ompelijanmaailmasta tulee sitten vähän muutakin sälää... Jos kerran samalla postimaksulla saa enemmän tavaraa, niin onhan se silloin edullista, onhan?!

Eilen tuli myös Tarravimmalta tilaamani sisustustarrat. Sinnehän sain sen 40 euron lahjakortin ja kolme tarraa tilasin toissapäivänä. Eilen ne jo tulivat, todella nopea toimitus. Tänään olis tarkoitus ainakin yksi tarra laittaa kiinni. Vähän jännittää...

Eat, Pray, Love -kirjassa olen siis Balilla. Vaikuttaa todella siltä, että tuo Intia -osio oli todella pitkäveteisin. Nyt olen kestänyt jo ihan hyvin hereillä. Lukemista hidastaa vain se, että otin kirjastosta lainaan Positiivareiden Onnistujan pikkujättiläisen, jota luen välillä. Tällä hetkellä minulla on menossa siitä kirjasta harjoitus, jonka mukaan pitää kolme viikkoa ajatella vain myönteisiä ajatuksia. Aika hyvin kaksi päivää on onnistunut! :-)

Nytkin olen oikein tyytyväinen, että sataa lunta: voi keskittyä netissä roikkumiseen, uunien lämmitykseen ja käsitöihin. Ja tänään on tavoitteena siivota tuvan kirjahylly, jonka kirjat näyttää olevan melkoisessa pölyssä.

Pami

3 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Eipähän ollut turha ostos, nauhalanka. Kiva huivi ja liivi.
Kiitti linkistä, olen etsiskellut päätä hattuihin, pitänee tilata.

Anitta kirjoitti...

Onpa kivat mallit nauhalangalle.

Annelih kirjoitti...

Voi kuinka hauskan näköisiä :)