torstaina, marraskuuta 04, 2010

Drops Nepal -pääpanta ja arpajaisvoitto

Siis nyt tuntuu onni vainoavan :-). Voitin taas arpajaisissa. Tällä kertaa arvonnan suoritti Nia Sisustusunelmista ja minä voitin Tarravimman 40 euron lahjakortin!!! Ainut hankaluus tässä on se, etten millään osaa valita noilta sivuilta mitään, kun kaikki on niin ihania!!
Drops Nepal, puikot 4,5, lankaa kului 58 grammaa
Mutta sitten käsitöihin. Olen jälleen saanut jotain aikaan. Tein Drops Nepal -langasta pääpannan, jonka ohjeen löysin Dropsin sivuilta. Siitähän tuli ihan mukava ja tällä kertaa ihan sopivakin. Tuntuu kestävän päässä oikein hyvin.

Olen vähän huono tekemään noita pantoja ja myssyjä, kun tuntuu, että niistä aina tulee joko liian suuria tai liian pieniä. Ja sitten niitä pitäisi vielä opetella pitämään. Kyllä minä kovilla pakkasilla hattuja ja pipoja pidän, mutta jos on vähänkin lauhempaa, niin kyllä myssyt jää komeroon. No, koska kuitenkin ajattelin, että kyllä nyt muutama myssy pitää opetella tekemään, ostin Dianan Myssyjä ja asusteita -lehden. Joitain kivoja malleja sieltä löytyi. Kannessa lukee, että "60 haastavaa trendimallia" ja "Huipputyylikkäitä myssyjä ja huiveja itse neulottaviksi ja virkattaviksi". No, jokainen voi olla omaa mieltä...

Nyt "nuukuusaikaa" viettäessäni jostain kumman syystä lehtiä ja kirjoja vieläkin tulee ostettua (ja tilattua). Ostin meinaan uusimman Kauneimmat käsityöt -lehdenkin. Se oli kyllä tarjouksessa ja siitä löysin pari toteutettavaa mallia. Lisäksi haksahdin ostamaan Lean Virkkausmalleja jouluksi. En TOD. ole mikään jouluihminen, mutta aina sitä vaan kuvittelee, että jouluksi voisin tehdä vaikka mitä. Tuossa lehdessä oli kyllä pari kivaa pikkuliinaa, jotka voin tehdä muulloinkin pidettäväksi. 

Ja sitten postissa tuli Moda -lehti. Siinä oli pari kivaa villatakkia, joita ajattelin kokeilla jossain vaiheessa. Nyt en ole villatakkeja ja puseroita pitkään aikaan neulonutkaan, joten voishan tuota välillä kokeilla "kunnonkin vaatteita".

Mutta nyt ompelemaan eteiseen uutta kappaa. Kävin tiistaina pyörähtämässä Savonlinnassa ja ostin samalla uuden kapan meidän eteiseen. Entisessä kapassa kun lentelee perhoset ja ne saa nyt siirtyä talveksi horrokseen. Tiistai-iltana käväisin myös pitkästä aikaa neuletapaamisessa ja hauskaahan siellä oli kuten aina!

Nyt sadepäivän viettoon (tykkään, saadaan kaivoihin vettä!!)

Pami

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Kiva panta! Pitäisi varmaan itsekin kokeilla pannan neulomista, jos nyt puikoilla oleva pipo osoittautuu minun päähäni sopimattomaksi.

Mervi kirjoitti...

Hyvältä näyttää tuo panta.

Anneli kirjoitti...

Kaunis panta, ja onnea voitosta :)

Susu kirjoitti...

Kiva mallineule pannassa.
Mulle tulee aina runsaudenpula ja paniikki kun kaikki käsityölehdet ilmestyy samaan aikaan. Siispä päädyn neulomaan sukkaa...

Susi kirjoitti...

Oikein kiva panta :) Mä oon tota Nepal-lankaa käynyt kuolaamassa netissä ja ehkä tilaan sitä itselleni joululahjaksi ;D Kiva väri tuo violetti :)