keskiviikkona, marraskuuta 17, 2010

Pääsin Intiasta pois...

Olen lukenut muutaman päivän Eat, Pray, Love -kirjaa ja ensimmäinen Italia -osio oli nopeasti luettu, mutta sitten Intian kohdalla alkoi takkuamaan. Joka kerran, kun aloitin lukemisen, nukahdin kesken kaiken (minähän luen aina sängyssä joko ennen nukkumaan menoa tai herättyäni). Tänä aamuna pääsin sitten Balille!

Mutta tässä eiliseltä päivältä vähän kuvia. Lunta on vähän. Nyt nuupahtivat viimeiset sarviorvokit. Tänne saakka kukkivat vallan mainiosti. Tuohon kuvaan ei näköjään sattunut yhtään sinistä nuupahtanutta kukkaa. Olisi pitänyt katsoa vähän tarkemmin! No, jospa minä joskus vielä opin kuvaamaan.
Tässä sitten kuva uudesta asetelmasta. Tai johan tuo on ollut jonkin aikaa. Tuossa kuvassa on monta vuotta pihalla pyörinyt ja paikkaansa etsinyt lyhty, joka on jo kauniisti patinoitunut (lue ruostunut) sekä pojan huoneesta siivotut pahkat (eedittiä jälkeenpäin: siis kääpiähän nuo tietenkin on, eikä mitään pahkoja). Lisäksi pojan maalaama kivi, jota ei kuulemma enää tarvinnut säilyttää. Lyhty seisoo tekemässäni sementtikakussa.
Ja sitten virkattu liina - jouluinen sellainen. Ohjeen "arvoin" Lea Virkkausmalleja jouluksi -lehdestä. Ja innostuin virkkaamisesta niin paljon, että aloitin jo toisen liinan valkoisena!
Katia Gatsby, reilu 50 g
virkkuukoukku 2
Lea nro 4, Virkkausmalleja jouluksi
ohje nro 88

No niin, minulla oli tähän loppuun pyykinpesukertomus, mutta jostain kumman syystä se ei nyt sitten tallentunut...

Joten tässä tämä tällä kertaa

Pami

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Kävin katsomassa Eat Pray Love -elokuvan enkä tykännyt. Eli jos kirja oli samaa luokkaa, en ihmettele nukahtamista.

Liinasi on tosi nätti:)

Anneli kirjoitti...

Kaunis liina, ja valkoisena näyttää varmaan lumikiteeltä :)

Pike kirjoitti...

Kiva kun löysin blogisi jälleen kommenttisi kautta!

Googlettelin Julia Robertsia muusta syystä ja aina tuli tuo lukemasi kirja elokuvana eteen. Julia R on eräs suosikkinäyttelijäni.
Kohtalokkaalta tuo otsikkosi kuulostikin, "pääsin pois Intiasta!!" Mie kyllä mielelläni sinne joskus lähtisinkin, jonnekin ei-turismipaikkaan, pitemmäksikin aikaa.

Kivoja virkkauksia ja neulomuksia oletkin saanut aikaiseksi. Se pääpanta näytti sellaiselta että munkin tukka tykkäis.

Mukavaa loppuviikkoa!

Susi kirjoitti...

Käytiin tytön kanssa katsomassa tuo leffa ja tykättiin kyllä kovasti, oli vähän erilainen leffa mutta antoi ajattelemisen aihetta :) Se osio missä oltiin Intiassa oli kyllä meidän mielestä aika pitkäveteinen, siinä ei tapahtunut kauheasti mitään, eli ymmärrän hyvin jos kirjassa nukahtelet tuossa kohtaa ;)

Tuula kirjoitti...

Minulla on sama kirja meneillaan. Luen myos illalla nukkumaan mennessa ja viikonlopun kovan lukemisen jalkeen onkin ollut iltaisin vain sellaista kappale illassa lukemista. Olen liian vasynyt iltakausien kukkumiseen. Kohta paasen Intiaan ;).

Mina tykkaan kirjasta kovasti. Elokuvaa en ole nahnyt.