torstaina, marraskuuta 25, 2010

Pakettien tuloa ei voi estää :-)

Ajattelin eilen, että tänään en bloggaa, kun ei ole valmiita käsitöitäkään,  mutta iteljooni toikin paketteja,  joten pakkohan tässä on päivitellä! :-) Ihana salainen neuleystäväni oli taas laittanut parastaan ja pistänyt minulle ihanan paketin. Paketti sisälsi tällä kertaa Kauhavan Kangas-Aitan Panda -villabambulankaa, Hjertegarnin Lima -villalankaa, silmukkamerkkejä, kirjanmerkin (josta on jo pieni riita Hartsa-kissan kanssa, sekin tykkää siitä) ja Knitscene -lehden. Kirjanmerkissä lukee Knitting Queen. Vaikka paljon ostelenkin käsityölehtiä, niin ulkomaisia lehtiä minulla on vähän, koska asustan näköjään sellaisella peräkylällä, ettei täältä saa niitä edes lähikaupungeista. Kaiken kruunasi ihastuttava kissakortti. Kiitos kaunis!! Lisäksi salaiseni kysyi, että mitä toivoisin viimeiseen pakettiin. Enpä oikein osaa toivoa mitään. Kaikki paketit ovat ilahduttaneet yhtä paljon, joten jatka samaan tahtiin! :-)
Sain myös toisen paketin, jonka siskoni oli lähettänyt. Siinä paketissa oli nuo tossut, jotka siskoni anoppi oli tehnyt. Sain myös tossujen ohjeen. Minulla on se jossakin , mutta eipä se haittaa, vaikka tuli uudestaankin. Eipä tarvitse sitä mistään etsiä. Nuo on aivan ihanan väriset ja tulleevat käyttöön, koska näköjään sen verran vanhuus alkaa iskeä, ettei aina pysty olemaan sisällä paljain jaloin. Siihen saattaa myös vaikuttaa se, ettei vieläkään ole kaikki sähköpatterit päällä vaan taloa lämmitetään leivinuunin, varaavan takan ja ilmalämpöpumpun avulla.
Mutta tuulista on edelleenkin. Eilen illalla oli sähkötkin poikki. Onneksi  ne tulivat yöaikaan takaisin. Lomittaja jo ennätti laittaa meille aggregaatin pyörimään, joten en tiedä kuinka kauan sähköt oli poikki.

Nyt virkkaamaan ja katsomaan 24. Olen jo jaksossa 14.
Pami

7 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upeita paketteja. Noista langoista saa vaikka mitä aikaan.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kivaa saada paketteja :).

Tuo revontulihuivi tuossa alempana on muuten mahdottoman upean värinen!

Täällä kanssa myrskytuuli ulvoo, mutta lunta ei ole tullut juuri yhtään lisää, ohut, valkoinen kerros on siellä-täällä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva. Yritän jatkaa samaan malliin vielä viimeisenkin paketin.

Villiviini kirjoitti...

Todella kivoja paketteja!

Minna kirjoitti...

Heippa. Olit käynyt blogissani kyselemässä tumman punaisesta eldoradolangasta. Minulla olisi sitä itseasiassa noin 25 g. Mutta se on virkattuna, aloin ensin sellaista suorakaiteen muotoista liinaa, mutta sitten en tykännytkään siitä ja se jäi kesken. Kun aloin virkkaamaan tuota blogissani ollutta liinaa päätin ottaa langan siihen, mutta katkaisin vanhan alun ja se jäi laatikkoon lojumaan. Eli jos sinulle tuo kelpaa, niin se on vapaana. Uskoisin, että kun purat sen ja kostutat sitä samalla niin lanka suortuu kyllä ihan uuden veroiseksi. Laita yhteystietosi sähköpostiini, löytyy sivuiltani. =)

Marjut kirjoitti...

Kivat tossut! Meillä pärjää vielä paljain jaloin, kun on lattialämmitys. Mutta yhdestä huoneesta on termostaatti rikki ja sieltä tulee välillä tosi pahasti, jos ovi unohtuu auki.

Hilkka kirjoitti...

Kivan malliset tossut.