torstaina, heinäkuuta 24, 2008

Ja sit tää kävi kampaajalla....

Vilskettä on riittänyt vielä tällekin päivälle: aamulla kävin kampaajalla ja rohkeasti pätkäisin lettini lyhyeksi (Onpa muuten hankala ottaa itse itsestään kuvia, kun ei osaa käyttää itselaukaisijaakaan...). Sen jälkeen kävin vanhempieni luona, maksamassa satiinikankaan ja kaupassa. Ja kun ennätin kotiin, ilmoitettiin, että pitäisi käydä hakemassa tilatut mansikat (10 kg). Ja niinhän minä sitten kävin ja pakastin mansikoita ja söin ja nyt on ihan ähky....Onhan meillä omakin pieni mansikkamaa, mutta siitä ei saa kuin vähän napostelumarjoja.

Kiitos ilmoituksista, nyt tiedän, ketä saan Jumboon ostosreissulle, jos siellä vielä käyn! Minulla oli kyllä tarkoitus kysellä seuraa täällä blogissani, mutta en sitten ollut täysin varma reissuistani, joten ajattelin, etten mainitse tarkkaa suunnitelmaa.

Kiitos myös äiti-Puffalle briljantista. Tuntuu aina kivalta tietää, että joku tykkää blogistani, vaikkei täällä aina käsitöistä olekaan juttua.

Tänään minulla oli aamusta pyöröpontsoni päällä. Se on muuten ihan kiva. Tein sen siis Loft Sitron -langasta ja KnitPicksien -puikoilla numero 6 (muistaakseni...). Ihana oli neuloa, kun pystyi sen kaapelinkin välissä muuttamaan vähän pidemmäksi. Tulipa sekin kokeiltua!

No, jatketaanpa huomenna, pitkästä aikaa päivä, jonka saan olla (ehkä) olla koko päivän kotona. Mitään suunniteltua ei ainakaan ole.

7 kommenttia:

Nna kirjoitti...

Minusta ainakin on mukava lukea myös muita, kuin vain käsityöjuttuja. Niistä voi myös saada hyviä ideoita ja vinkkejä. Lisäksi tykkään puutarhakuvistasi, niistä tulee hyvälle mielelle. Itsellä kun ei ole mahdollisuutta pihaa laittaa.

Hepsi kirjoitti...

Hieno uusi "pää"! =)

äiti-puffa kirjoitti...

Kiva tukka! Tuon värisenä on varmaan kestopirteä olo? :)

Päivi kirjoitti...

Hieno uusi tukka! Piristävä kesämalli! Ja tuo pyöröponcho on hauskanoloinen juttu!

stanna kirjoitti...

Pyöröponcho oli kyllä ihan sen näköinen että voi olla minullakin joskus sellainen. Mukava on lukea tosiaan ihan kaikesta eikä vain käsitöistä. Minä mainostan blogiani käsityö/leivonta termeillä mutta taitaa olla pääosassa tällä hetkellä ainakin toi meitin hulivili. Paljon käsitöitä on kyllä kesken ja uusia ideoita pää pullollaan, mutta johonkin se aika häviää.

MarjutJ kirjoitti...

Hienot hiukset! Minustakin on mukava sekä lukea että kirjoittaa muitakin kuin vain käsityöjuttuja.

Kirsi kirjoitti...

Kiva väri!

Tällä meidän nallella on pentu. Pennun reviiri on paljon pienempi kuin aikuisen nallen. Lähimmillään jäljet on löytynyt alle sata metriä meidän talosta. Välissä on vielä asutusta ollut. En haluaisi jäädä pennun ja emon väliin lenkillä.