sunnuntaina, heinäkuuta 20, 2008

Tää on nyt jo kolmas kerta...

Villavaara-blogista löysin tämän ja päätin jälleen osallistua.

Lupaan virkata, ommella, neuloa (tai helmeillä) kolmelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän viestiin (laita myös osoitetietosi sähköpostiini).

Lahjan saat jossain vaiheessa seuraavan 12 kuukauden aikana, kuitenkin viimeistään heinäkuussa 2009.

Anna hyvän kiertää myös omassa blogissasi, eli jos ilmoittaudut tähän, niin pistät hyvän kiertämään myös itse omassa blogissasi!


*Edellisillä kerroilla ei ole ollut ilmoittautujia, mutta nyt toivoisin, että joku kommentoisi, niin voisin laittaa pakettia postiin.


5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

En tiedä voiko tähän toisen kerran osallistua,mutta jos huolit mun mukaan, mulla on myös blogissani tämä, mutta vain yksi on ilmoittautunut, tule sinä mun blogissa mukaan, tahtoisin niin ilahduttaa. Tämä haaste kun taitaa jo niin monessa blogissa olla, ettei tule kaikille riittävästi osallistujia. Laitan sulle osoitetta tulemaan ja laita sä mulla jos haluat tulla mukaan toisenkin kerran.

Sinikka kirjoitti...

Lähden mukaan.

TeSa kirjoitti...

Ota kesäinen tunnus blogistani.Jokainen voikukkanen on tänä kesänä sen ansainnut!

MarjutJ kirjoitti...

Voisin osallistua, jos tesan kommentti ei ollut osallistuminen. Laita blogiin kommenttia, jos huolit mukaan, niin lähetän osoitetiedot.

Liisa kirjoitti...

Minulla on kohta valmiina sinulle lähetettävänä "hyvä kiertää" jutska... tosin en ristipistoillut, vaan virkkasin. Ensiviikolla voip postiluukku kolahtaa :)