sunnuntaina, heinäkuuta 06, 2008

Nyt se saa olla valmis!

Käsityöt

Nyt se saa sitten olla valmis! Olipas yllättävän riittoisaa tuo Ilun kaupasta ostettu merinovilla. Vaikka huivilla on mittaa noin 30 x 150 cm, niin vielä jäi melkein 20 grammaa tähteelle. Eli lankaa kului noin 80 grammaa. Minusta tuosta huivista tuli aivan ihana. Sitä ei ole vielä kyllä pingotettu, mutta oli jo kiire kertomaan, että valmistuihan se!!!! :-) Jos olisin tikuttanut langan loppuun, niin huivista olisi tullut vähän liian pitkä. Malli on siis Kotiliesi -lehdestä numero 11/2008. Puikot olivat uudet, aivan ihanat KnitPicksit numero 4.
Ja voi vitsi, kun harmittaa Kovalaisen puolesta!!!! Ei mennyt nyt kuitenkaan formulat ihan niin kuin piti....

6 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Ihana huivi! Juuri näin samanlaisen, mutta keskeneräisen eräällä blogittomalla ystävälläni ja yritin ostaa kyseistä lehteä, muttei sitä enää kaupassa ollut. Malli on tosi kaunis!

Päivi kirjoitti...

Todella kaunis huivi! Ystäväni juuri suunnittelee aloittavansa samaa.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tulin vastavierailulle, ihmettelemään pihakäenkaaliasi, ja muuta. - Kaunis huivi tosiaan! Onpa päässyt tuommoinen malli minulta ohi huomaamatta. Sulla on kivat sivut muutenkin. Täytyy palata myöhemmin tutkailemaan tarkemmin! (Kun ollaan melkein samanikäisiäkin - ähäs, olen pari kuukautta vanhempi!)

MarjutJ kirjoitti...

Huivi näyttää todella ihanalta! Ilun langat taitavat olla aika riittoisia:)

Kukka-75 kirjoitti...

Aivan ihana!

Kirsi kirjoitti...

Sinulle on yllätys blogissani.