torstaina, heinäkuuta 10, 2008

Nyt mulla on varpaat kipeät...

Minun jalkani ovat nykyisin sellaiset, että aina pienenkin kaupunkireissun jälkeen varpaat tai kantapäät ovat ihan hellinä, olipa jalkineet minkälaiset tahtojaan. Nyt oli sitten ne jalkineet jalassa, jossa varpaat muussautuivat!!

Kirpputorilta, päivää!

Mutta tyttären kanssa käytiin täydentämässä yhden kirpputorin pöytää. Tässä lähtökuva.
Hinnat pyrittiin pitämään mahdollisimman alhaisina, vain pari tavaraa sai hinnakseen yli kolme euroa. Meille sattui vielä sellainen pöytä, jossa henkaritilaa pienensi pylväs, joten osa jätettiin ihan laatikkoon ihmisten pengottaviksi. Katotaan nyt, mikä kaaos siellä ensi keskiviikkona on. Paljon varmaan saan kantaa suoraan kierrätyskeskukseenkin.

Kauppojen kiertelyä

Ja tietysti pitihän ne Mikkelin kaupat kierrellä. Kaiken huippu oli, että ensimmäisenä mentiin lankakauppaan! Siis tämä ihan sen takia, ettei meidän muut perheen jäsenet yleensä halua mihinkään käsityöliikkeisiin, mutta nyt tytär sitä ehdotti! No, ostettiin tyttären säärystimiä varten pinkkiä Sisua neljä kerää, että varmasti riittää. Nyt pitää vaan etsiä malli, jossa SAA olla myös pitsineulosta eikä pelkkää 202n. Ehkä tähän tarjoaa apua uusin Ulla, huomasin siellä yhdet säärystimet...

Paljoa ei vaatteita ostettu, mutta vähän kuitenkin: minä ostin itselleni syystakin 20 eurolla ja tytär muita vaatteita ihan edullisesti. Lisäksi löydettiin edullinen ruokapaikka, ei mikään maan- tai maailmanlaajuisen ketjun paikka vaan ihan sellainen siisti kiva lounasravintola, johon muuten mennään uudestaankin. Siellä ei tarvinnut edes maksaa vedestä erikseen!!

Että sellaista tähän päivään. Huomenna jatketaan käsityöasiaa, tai sitten ei... :-)

2 kommenttia:

Kukka-75 kirjoitti...

Mainio tuo päivän paras juttu, mullekin raha nykyään sanoo vain hyvästi ja itse asiassa kiertää kaukaa pilkallisesti vilkuttaen =D

MarjutJ kirjoitti...

Pitäisi kanssa mennä kirpparille, mutta pitää ensin saada muut hommat järjestykseen.