maanantaina, heinäkuuta 21, 2008

Minua jännittää....

Pyöröpontso

Valmistuihan se viimein. Tuo viimeinen sauma meinasi jäädä tekemättä, mutta sitten päätin, ettei tuota keskenkään jätetä. Ja minusta tuosta pontsosta tuli aika kiva. Voi olla, että saatan jopa käyttääkin. Nyt tuo keskisauma näyttää vähän rumalta, mutta täytyy sitä vielä vähän pingotella, niin kyllä se siitä asettuu. Mallihan on Suuresta käsityölehdestä. Muistaakseni ihan tuossa kesäkuussa ilmestyneessä. Minä olen meinaan hävittänyt sen lehden jonnekin.... Ja nyt kun olen yrittänyt pitää paikkoja siistinä, niin minulta häviää tavarat!!
Tunnustuksia jälleen

Sain tällaisen Tesalta, kiitos kivasta yllätyksestä.

Säännöt:

1. Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.
2. Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.
3. Nimeä vähintään 5 muuta blogia palkinnon saajiksi.
4. Laita noiden blogien linkit sivullesi.
5. Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.

Minä en nyt taida malttaa etsiä viittä blogia, mutta lahjoitan tämän Savonlinnan neulekahvilan blogeille katsomatta onko heillä jo tuo tunnustus.

Se jännitys

Juu, miksi minua jännittää niin kovasti on se, että lähden kohta viemään tytärtä ja hänen kaveriaan lentokentälle. Sieltä huomenaamuna on lento Maltalle kahden viikon kielikurssille! Sain äsken lupauksen ajaa Kouvolan ja Korian kautta Vantaalle, joten nyt aion käydä myös Novitan tehtaanmyymälässä.

Ensin oli tarkoitus käydä tuolla vasta takaisin tullessa, mutta kun tarkoitus on käydä kaverin luonakin, niin parempi, kun mennessä kiertää sieltä kautta ja takaisin tulee mahdollisimman nopeasti. Vaikka ei tuossa tule ylimääräistä matkaa kuin 16 kilometriä, jos nuo Eniron sivut pitää paikkaansa. Ne ei näköjään aina pidä!!

Josta tulikin mieleen, että meidän pihassa on alkanut käydä porukkaa, jotka ovat menossa aivan muualle, mutta kun "gepsi" on ne tänne ohjannut. Eipä ole luotettavia nuokaan. Meille ei ole tuota laitetta vielä hommattu, enkä tiedä oikein, mitä sillä tekisimmekään. Tästä osaa kirkolle ajaa ihan sujuvasti ilman apuvälineitä ja töihinkin olen jo oppinut ajamaan suorinta tietä! Eli en pysähdy Savonlinnan kaupungissa ostoksilla. :-)

Ai, mutta nyt on lähdettävä pakkaamaan. Tytärkin aloitti vasta pakkaamisen, vaikka kolmen tunnin päästä olis tarkoitus jo starttailla. Ja hänen olisi pakattava kahden viikon kamppeet!

7 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Hauskaa kielikurssia vaan tyttärelle! Pontso näyttää todella hyvältä :)

Kukka-75 kirjoitti...

Oikein mukavaa kielikurssia tyttärelle ja kaverillensa! Hieno poncho!

Outi kirjoitti...

Toivottavasti Korialta löytyy mukavaa kotiin tuotavaa =) Mukavaa kielikurssia tyttärelle!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Juku, jännää: hyvää kielikurssia tosiaan tyttärelle - ja äidille kotipuoleen! Minä kun tuota pyöröponchoa lehdestä katselin, niin minun mielestäni se näytti ihan mahottomalta, mutta tuo sinun on kiva; tuo lanka sopii siihen tosi hyvin!

rebale kirjoitti...

Hieno poncho=)

rebale kirjoitti...

Hieno poncho=)

Palaga kirjoitti...

Kiva poncho! Tuota lehteä en ole tainnut nähdäkkään.