tiistaina, heinäkuuta 08, 2008

Kone yskähdellen käyntiin...

Niin kuin olen aikaisemmin maininnutkin alkukesä sujui vähän alamainingeissa, mutta nyt alkaa tapahtua!! :-))

Ostettuja ja saatuja

Annen blogistahan minä sain arvontapalkinnoksi lankaa. Eilen tuli postista sitten tuo tummanharmaa kerä. Jotakin aivan ihanaa se on! Olin jo tyytyväinen, että tuosta teen tyttärelle säärystimet, mutta nyt hän ei haluakaan mustia säärystimiä! No, jotain muuta siitä sitten. Tapion kaupasta sitten tilasin nuo Loft -kerät, ihan sen takia, ettei viitsinyt pelkästään tuota alemmassa kuvassa olevaa Dropsin Liniä tilata vain yhtä kerää.

Saa nähdä mitä näistä vielä tulee...Ja koska lankaa nyt sitten on, niin tulihan se neulottua valmiiksi tuo Minttumaari -huivikin! Kuvia sitten, kun olen saanut sen pingotettua.
Näitä kirjoja oli kehuttu niin paljon ja koska olin jo vähän näitä selaillutkin, niin pitihän nämä sitten tilata... Vähän vaikuttaa liian vaikeilta minun käsityötaidoilleni,mutta onpahan taas kirjahyllyn täytettä. Eilen sain siis kaikkiaan kolme pakettia postista. Muuten ihan kiva, mutta pakettien aukaisun jälkeen, isäntä ilmoitti, että rahatilanne on tällä hetkellä melko tiukka! Kiitos tämänhetkisen maatalouspolitiikan eläimiä ei saa teuraaksi eikä vasikoita tilalle kasvamaan, mutta kulut kuitenkin ovat nousseet ihan huikeasti. Ja minä olen vielä tämän kuukauden palkattomalla... No, kai tästä selvitään, kun on ennenkin...

Sitten takaisin käsityöasioihin: eilen tekaisin sitten tällaisen pienen asustehuivin Anchorin virkkauslangasta ensi sunnuntain rippilapselle. Onneksi olen osallistunut suvun yhteiseen lahjaan, joten jospa ne riittäisi lahjoiksi. Nykyisin kun vaaditaan yllättävän kalliita lahjoja. Viidelläkympillä ei meinaa millään enää pärjätä (ja vaikka ei saisi, niin tulee mietittyä, mitä se onkaan vanhoissa markoissa...)
Kiertäviä

Täällä blogimaailmassa kiertää taas tällaisia tunnustuksia ja minäkin sitten sain sellaisen Kirsiltä. Kiitos! En aio sitä kierrättää eteenpäin, kun kaikkien blogit ovat yhtä kiinnostavia ja mukavia. Suosikeissa on paaaaaljon mukavia blogeja ja joka päivä niitä löytyy lisää.


1.Voittaja voi laittaa logon blogiinsa. The winner can put this on her/his blog.
2. Linkitä siihen blogiin josta palkinnon sait. Make a link to the blog you got it from.
3. Nimeä vähintään 7 muuta blogia palkinnon saajaksi. Choose at least 7 other blogs to receive this award.
4. Laita noiden blogien linkit sivullesi. Write the names of those blogs on yours.
5. Jätä viesti blogeihin,jotka nimesit voittajaksi. Leave a message on the blogs you chose.

Mutta valmistautumaan illan neulontatapahtumaan (minulla ei ole vielä mitään neulomista!) ja laittelemaan vähän hintoja kirpparitavaroille. Sain vihdoin varattua pöydän!

Jaa niin ja lopuksi uusi Ulla ihanine ohjeineen on ilmestynyt. Kiitos tekijöille! Jäsenenä ollaan jo :-)

Ja kerran vielä kiellon päälle eli tässä lopuksi kiitos Roudalle, joka tunnisti minun punaisen leviävän kasvin pihakäenkaaliksi. Tuli kateltua sitten vähän nettisivuilta kasvista enemmänkin ja huomasin, että jotkut haluavat päästä tuosta kasvista jopa eroon! :-)

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Onpas sinulla ihania lankoja! Ja Minttumaarinkin olet saanut valmiiksi:) Minulla taitaa vielä kestää...

Kukka-75 kirjoitti...

Täälläkin rahat tällä hetkellä tiukassa. Terve vaan kohtalotoveri ;)

http://www.mervilla.vuodatus.net kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia sinulla on lankalaatikossa :)
Ja tuo edellisen postauksesi huivikin on todella kaunis!
Ja lahjojen summista olet oikeassa - kaikilla nykyään suurien summien odotukset. Ei paljon 20e kehtaa kenellekään antaa saati sitten sillä saisi mitään ostettua :(