keskiviikkona, heinäkuuta 30, 2008

Yritin minä töissäkin tänään käydä

Niin, yritin kyllä, mutta jätin tietysti aamutohinoissa läppärin kotiin ja eipä minun töistä sitten mitään tullut. No, onneksi minulla oli nyt muutakin asiaa kaupunkiin, joten ei ihan turha ajelu ollut kuitenkaan.

Ostoksia

Siis minunhan piti lähteä etsimään itselleni hautajaisvaatteita, kun ei minulla ihan oikeasti ollut mitään, mitä olisin voinut kuvitella päälleni laittavani. Kesän muihin juhliin ostettu ruskea-kukallinen hame saa kelvata ja on minulla mustat kengät ja laukku, mutta siihen se minun "parempi vaatetus" loppuikin. Voi kun olisi mies, joka aina voi laittaa joka paikkaan sen saman mustan puvun...

No, minäpä ihan ensimmäiseksi löysin tummansinisen, 4 euroa maksavan (ihan uuden, ei siis kirpparilta!) jakun. Vähän se on vanhanmallinen ja ehkä hiukan liian pitkä, mutta otin sen kuitenkin ns. varmuuden vuoksi, jos en muuta löytäisi. Ja olkatoppauksia mietin, poistaisinko ne, ei ne kyllä ihan häiritsevän isot ole, mutta kun en ole vuosiin tottunut niitä pitämään, vaikka onkin pullohartiat.

Olisin myös saanut 0,70 euroa maksavan jakunkin, mutta siihen minun olisi pitänyt hiukan vielä kasvaa... Mutta todella halpaa tavaraa ja ihan laadukasta löytyi Savonlinnan Asusta. Suosittelen, jos tarvitsee jotain parin kerran pitoa varten.

Sitten minä kävin ostamassa antikvariaatista tällaisen käsityökirjan. Olihan se vähän turhan kallis, mutta aivan hellyttäviä ohjeita!
Ja tämä oli minusta tosi hienoa. Milloinkahan minun mieheni...
Tässä yksi aukeama käsityöohjeista. En viitsinyt muuta kuvailla, kun kuvat ovat jo vähän haalistuneita mustavalkokuvia.
Ai niin, kävin minä sitten kuitenkin ostamassa vielä vähän nuorekkaamman jakun ja se on muuten musta! Ei kuitenkaan aivan sellainen pikipikimusta, ja myyjä sanoikin, että moni on luullut sitä ruskeaksi. Mutta nyt minulla on kuitenkin hautajaisvaatteet ja jopa ihana musta-ruskea korukin, joka myös sattui silmiini, kun kiertelin kauppoja. Jakun alle on tarkoitus laittaa ruskea toppi.

Ja sitten vielä, muistin vihdoin käydä Savonlinnan käsityöliikkeessä (onkohan ihan ainoa...). Palvelu oli hyvää ja sain ostettua itselleni löylymyssylangat. Ja yhdet ohjeet sain mukaan. Nyt olis vaan saatava jälleen innostus noihin käsitöihin. No, voin minä paljastaa, että vähän olen virkannut jo PIFfiä varten.

SNY

Kotona minua odotti ihastuttava kortti sny:ltäni. Kiitos! Piristi mieltä kovasti.

Laittaisinkos tähän että perunan mallia

Käytiin omalta perunamaalta syömistä.... :-)

Huomenna olen taas kotona ja jatkan toimistohuoneen siivousta. Tämä sihteerikkö oli näköjään reilu puoli vuotta lakossa ja nyt sitten hikeentyi ja aloitti jälleen papereiden siivouksen. Paperipinon pohjalla oli viime vuoden puolella tulleita arkistoitavia papereita! Ja kaikki siis sulassa sotkussa työpöydällä, jolla pitäisi joskus mahtua tekemäänkin jotain! Ja lakosta huolimatta tuntikorvaus ei kuulemma nouse.... :-)

2 kommenttia:

Puutarhaunelmia kirjoitti...

Antikvariaatista tekee välillä kyllä todella hyviä löytöjä!

Hassu tuo peruna .D

Mari kirjoitti...

Kyllä on nuo vihannekset välillä tosi härskejä. ;) Oikeasti tulin kurkkaamaan blogiasi, kun olit tässä yhtenä päivänä jättänyt minulle kommenttia, enkä muista täällä ainakaan kovin usein vierailleeni. Osui sitten tuon perunan kuva heti silmään. ;) Hauskaa loppukesää sinulle! :)