perjantaina, marraskuuta 14, 2008

Amor, Amor...

Ihan meni hetki sulatellessa, kun huomasin, että Marjut oli lahjoittanut minulle tällaisen:

Lähetä tämä kuva viidelle blogille, joka on mielestäsi tunnustuksen arvoinen.


Tämä pitäisi laittaa nyt viidelle eteenpäin, mutta laitan a)harkintaan b) kun on 200 blogia, joita lukee nimenomaan sen takia, että aina jostain löytää jotain kivaa, niin mitenpäs valitset...

Ja sitten tätä amor-linjaa, ja erittäin inspiroivaa. Kun en muutakaan keksinyt, neuloin sitten tällaisen ainaoikein -kaulaliinan, jota voisi jopa käyttää juhlavimmissakin tilaisuuksissa. Tai ainakin kuvittelen niin... Siis lankana Novitan Amor, puikot nro 8, lankaa 100g (koko 1 kerä)
Kävin äsken viemässä poika S:lle reissulaukun, kun hän lähti viikonlopuksi Turkuun viettämään seurakuntaelämää: Maata näkyvissä -festareille seurakunnan linja-autolla. Saa vähän rippikoulua varten pojoja! Sinne meni nuorimmainen. Ja tytär E on opiskelukaupungissaan huomiseen: me ollaan isännän kanssa tämä ilta ja yö kahden! Apuvaaa!!! :-) Haen kohta kiikkustuolit aitasta ja huopatöppöset jalkaan. :-)

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Sulattele vaan rauhassa; olit nimittäin ensimmäisten blogien joukossa, joita lueskelin ennen oman aloittamista (ja sen jälkeenkin).

Muista sitten sukankudin kiikkustuoliin mukaan ;)

Inkivääri kirjoitti...

Teillähän on sitten tiedossa laatuaikaa;)

Outi kirjoitti...

Ei mitään kiikustuoleja, vaan säpinää!! Lapsethan on poissa =) Vähän hyvää ruokaa, vähän hyvää viiniä ja vähän haleja... ja vot... mitä kaikkea sitä voikaan sattua =) Mukavaa viikonloppua!

makepeace75 kirjoitti...

Kiitos kommentista. :o)

Se terävä kuulostaa ikenen alle jääneeltä pieneltä hampaan tai luunkappaleelta. Pitää poistaa, ettei tulehdu. Kannattaa soittaa heti maanantaina tohtorille, se sitten tietää, mitä kannattaa tehdä ja kuinka nopeasti. :o)