keskiviikkona, marraskuuta 26, 2008

Minä en ole jouluihminen, minä en ole jouluihminen, minä en ole....

Ihan tosi, minä en ole jouluihminen, mutta minulla on näköjään pakottava tarve hamstrata joulutavaroita ja katsoa jouluruokien ohjeita ja...

No, seliseli...

Mutta ihan tosi, jos joskus minulla ei ole perhettä (toivottavasti niin ei tapahdu) vietän jouluni aivan kaikessa rauhassa ilman jouluaterioita ja joulukoristeluja. Vaan nyt, kun on perhe (kiitos siitä!) jaksan vielä vähän innostua. Eli viime vuonna tilasin kirjasarjan, joka siis ilmestyy joka joulun alla ja viime viikolla sitten ilmestyi toinen osa. Tykkään!

Lisäksi ostin tietysti Lean Lahja-aitan, johon myös olen napsahtanut kiinni!

Pitkään selasin lehtihyllyn luona ja tämä sitten napsahti tällä kertaa:
Ja ettei vaan joululehtien osto jää liian vähälle:
Tämä oli vähän turha ostos, mutta piti saada joku mielihyvän lähde just silloin! Ihminenhän saa palkita itsensä, kun pitkään on ollut matalaa eikä se oikein sieltä syvältä mihinkään nouse.... Ei mitään kauhean vakavaa, mutta kun tuntuu taas, että elämä vaan menee samoja latujaan!
Ja sitten ostin kauniita lautasliinoja, joista haluaisin tehdä niitä decoupage -askarteluja.

Meillä ufoja pihassa!
Minulla on näihin traktoreihin intohimoinen suhde (traktorisyndrooma?!) siinä mielessä, kun monet liittävät maanviljelijöiden tulot pelloilla työskenteleviin traktoreihin ja niiden ajajiin. Hei, traktorit on vaan työväline. Varmaan jokainen maanviljelijä vaihtaisi kesällä traktorissa istutut 16-tuntiset työpäivät aivan johonkin muuhun. Itse ainakin välillä toivoisin, että joskus näkisin kesällä mieheni muutenkin kuin ruoka- ja kahvipöydässä... Lisäksi näin kotieläintilallisena traktorilla ajetaan ihan päivittäin talvisinkin. Mutta onhan ne suuria ja kauniita...

Tämän päivän homma!
Saahan nuo paperit korjattua tänään, saahan...

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Yleensä meillä aloitetaan jouluvalmistelut tyttären synttäreiden (2.12) jälkeen. Mutta mitään erikoista en kyllä tee. Laatikot valmistaa Saarioinen ja kinkun paistaa mies. En siivoa mitenkään erityisesti enkä leivokaan mitään erikoista. Tytär leipoo piparit ja poika tortut:)Ja se on siinä.

Pelagia kirjoitti...

Siippani on maalaistalon poika Keski-Suomesta, ja kun muutimme "maalle" yhdeksän vuotta sitten, oli traktorin osto hetikohta ostoslistalla... muutama vuosi siihen meni, mutta nyt meillä majailee jo kolmatta vuotta Zetor vm. 75... Käyttötarpeet vaan on hiukan vähissä tällä messevällä puolen hehtaarin "suurtilalla"... =)

Nna kirjoitti...

Minun pitää hillitä jouluintoani. Tosin onneksi se painottuu enemmän tuohon lahjapuoleen. Mutta jouluvaloja en laita ennen joulukuuta ikkunaan.

Inkivääri kirjoitti...

Uskon, en usko, uskon, en usko;)