torstaina, marraskuuta 06, 2008

M niinkuin meemi

Kävin hakemassa Saanelilta kirjaimen! Nyt minun olisi kerrottava 10 asiaa, jotka alkavat M-kirjaimella ja jotka ovat tärkeitä minulle.

Ensin pidin kirjainta aivan hurjan vaikeana. Jotenkin olin niin odottanut S-kirjainta...

Mutta kun alkuun pääsin, kirjaimesta löytyi vaikka mitä sanoja.

Minä, haa, kekseliästä. Minähän se olen aika tärkeä, vaikka välillä tulee sellaisiakin vaiheita, ettei pidä itseään minään. Kun olin muutama vuosi sitten uupunut ja kävin terapeutin kanssa juttelemassa, hän sanoi, että itseään pitää myös rakastaa! Sitä minä yritän!

Maatila (on myös kotimme). No sehän on tämä meidän pääasiallinen toimeentulon lähde, vaikka leipä ei kovin leveä olekaan, mutta tähän asti sitä on ollut riittävästi, kun mukaan otetaan

Metsä, joka antaa osan tuloista. Ja minulle metsä on tärkeä, vaikken niin usein siellä samoilekaan. Jotenkin minusta on aivan ihanaa, kun edes tiedän, että metsää on lähettyvillä.

Maatalous vaikka sitten. Sehän on sitä, mitä täällä tehdään ja mitä minä opetan siellä palkkatöissä. Ja mikä näköjään täyttää noin 90 % elämäni...

Musiikki. En soita ja laulankin vain yksin autossa, mutta kuuntelen sitä erittäin mielelläni ja KOVAA! Olen musiikin suhteen melko kaikkiruokainen. Koska poikani soittaa kitaraa ja mies laulaa kuorossa (tytär tanssi aikaisemmin), niin musiikkia kuuluu melko jatkuvasti meidän talossa.

Matkustelu ja Mökki. Ne on ne minun lomamahdollisuudet. Matkustelu paremminkin. Meidän lomat ovat vain maksimissaan viikon mittaisia ja niitäkin on vain korkeintaan kerran vuodessa. Nyt oli kaksi vuotta väliä, että pääsimme viikon mittaiselle lomalle. Mutta pääasia, että välillä pääsee pois samoista ympyröistä. Mökillä käymme vain kesäiltaisin saunomassa.

Mustapippuri ja muut Mausteet ja maut. Mustapippuri on kuitenkin tärkein mausteeni ruoanlaitossa. Yleensäkin käytän suht ronskilla kädellä mausteita. Mutta en pidä (vaikka välillä käytänkin) valmismarinadeista.

Sitten oli hirveä miettiminen, miten saisin käsityöt tähän mukaan! Pitkällisen miettimisen jälkeen päätin näin
Made by hand/myself/Pami. Vaikka nykyisin valmiit käsityöt ovatkin näköjään jääneet harvinaisuuksiksi, pidän neulomisesta, virkkaamisesta ja joskus jopa intoudun ristipistojakin pistelemään (viime aikoina tosi harvoin!)

Joo, olishan tähän listaan vielä voinut laittaa
Muistot ja Miehen, mutta olen vähän tämän päivän eläjä ja mies nyt kulkee perheessä sujuvasti mukana. Jos olis ollut L-kirjain, olisi tietysti mainittu lapset :-)

Jos haluat tällaisen jutun, niin kommentoi ja "tilaa kirjain". Saat sen sitten minulta.

5 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Tää on kiva! Saanko tilata kirjaimen???

Pami itse kirjoitti...

Pelagia saa nyt kirjaimen S. Ollos hyvä! Tulen kurkkimaan, kunhan olet listan saanut tehtyä :-)

Kirsi kirjoitti...

TAhtoo kirjaimen! Koetan vastailla sitten jossain välissä. Huomenna on nimittäin peijaiset. Ja puikot suihkii vaihtoja varten. Pitäis saada jotain valmiiksi.

Pami itse kirjoitti...

Kirsi saa R-kirjaimen. Ja lista luetaan, kun on valmis! :-)

Anne kirjoitti...

Oli pakko kommentoida tuohon Burana 600:n tehoon. Aviomies oli niitä hommannut lääkekaappiin ja minä pamautin niitä kaksi kerralla, kun luulin niitä "tavallisiksi" Buranoiksi....voit uskoa, että olo oli unenomainen ja pehmeä suorastaan.... mutta en suosittele ennen rattiin menemistä.....:)