sunnuntaina, marraskuuta 30, 2008

Tulipas hiihdettyä....

No ei vainenkaan. Tuli vaan katsottua hiihtoja. Vähän jännitystä tähänkin päivään. No, jännitystä oli kyllä aamupäivällä, kun käytiin tyttären kanssa ompelijan luona näyttämässä minkälainen vanhojenpäiväpuku olisi saatava. Mentiin sellaista pikkutietä pitkin ja eihän siitä oltu otettu lumia pois. Auto vikurehteli koko ajan ja rattia sai pyörittää niin, että kuuma tuli! Onneksi oli sentään neliveto, ettei tarvinnut pelätä kiinnijäämistä. Takaisin tultiinkin sitten suurempia teitä myöten vähän kiertäen.

Lapset laitteli ulkovalojakin paikoilleen. Ensin ajattelin, ettei laiteta ollenkaan, kun ketään ne ei oikeastaan kiinnostanut, mutta täällä maalla on niin pimeää talvella, joten vähän piristystä! Ja nythän on se ensimmäinen adventti, jolloin aloitellaan pikkuhiljaa joulun valmistelu. Ai, mikä valmistelu... :-)

Ja Wallu oli tietysti apurina paikalla ja kiusasi possuaan!
Adventtikynttelikkökin tuli nostettua pöydälle, mutta sehän ei sitten toiminut. Se oikutteli jo viime vuonna ja nyt sitten kai sammui kokonaan. Olihan se jo parikymmentävuotta vanha!

Käsitöitä en ole tänään tehnyt, vaan todellakin laiskotellut, kun on tämä jatkuva väsymystila päällä. Eilen tekemäni hirvipihvit olivat mureita ja hyviä ja nyt suunniteltiin iltaruoaksi suolaista pannaria. Ruokaa on joka päivä vaan väsättävä. Onneksi oikeastaan tykkään ruoanlaitosta, kun siinä voi käyttää todellakin luovuutta. Leipomisesta en niin pidä, kun siinä on mitattava tarkempaan raaka-aineet.

Siivotakin pitäisi, mutta ei vaan innosta! Siis miten ihmisellä voi olla näin vetämätön olo. Eilen illalla kuitenkin nukahdin taas elokuvaa katsoessa ja aamulla nukuin puoli kahdeksaan. Eli untakin olen saanut. Mutta tätä nyt vaan on jatkunut.

Tänä iltana on vielä katsottava Strömsö, Arto Nyberg (Anu Harkki haastateltavana) ja Big Brother. Onneksi BB loppuu, minä en vieläkään voi uskoa, että olen jäänyt siihen koukkuun :-)

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Teksti on ku miun suusta :) väsyttää ja mitää ei saa aikasex :) tuo teijän haukku on kyllä sulonen. Se muovipullo idea oli kyllä hieno en muista oonko sitä sanonukkaan vielä siule. Koulun kanssa ollu kiirusta ni on jääny tää nettielämä vähsex.

Katja
marjapuuro.vuodatus.net

Marjo kirjoitti...

Vetämätön ja väsynyt olo ei oo mukavaa. Tsemppiä. Toin kirjastosta muuten Huojuvan talon kotiin. Kokeilen sen lukemista, saa nähdä pääsenkö loppuun. Ekaks lukaisen tuosta pinosta kyllä jotain muuta.

TeSa kirjoitti...

Väsyttää täälläkin, mutta jaksettava on.
Minä jo aattelin, että hiihtämäänkö olet päässyt. Tv:n ääressä ei tuu niin hikikään.

Pelagia kirjoitti...

hah, ihan on samanlaiset fiilikset tuon ruoanlaiton ja leipomisen suhteen. Ruokaa voi laittaa niin mukavasti ihan fiilispohjalta, mutta mitä tahansa leipomista varten pitää kaivella kaapista mittakipot ja keittokirjat esiin, äh! Pitäisi tässä kyllä leipomista sen verran harrastaa, että tekisi karjalanpiirakan kuoria pakkaseen urakalla... Pitäisi vain joka päivä tai edes joka toinen päivä tehdä n. 50 kpl, niin äkkiäkös niitä siellä sitten parisataa olisi.

Inkivääri kirjoitti...

Jaa sitä väsytystä on enempikin ilmastossa ja kun minä olen noita lääkkeitä syyttänyt omasta väsystäni. Toivottavasti valot piristävät - juuri minäkin vein ulos pajukartion johon laitoin ledvaloketjun, kun entinen oli monesta kohtaa poikki mitä suuresti ihmettelen, hiiretkö lie syöneet...

Nia kirjoitti...

Ompas Wallu suloinen! ^__^