lauantaina, marraskuuta 01, 2008

Omituinen höpöttäjä

Puutarhaunelmia-blogin Nia haastoi minut kertomaan omituisista tavoistani. Omituisuuksiahan kyllä löytyy, vaikka muille jakaa... :-)

Tehtävänanto: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."


1. Teen listoja tekemättömistä töistä, mutta unohdan listat ja unohdan tehdä työt!


2. Pidän kaikesta "pahanmakuisesta", kuten konjakki, olut, sipuli, valkosipuli, chili enkä pidä ollenkaan imelistä mauista. Syön erittäin harvoin esim. suklaata, karkkia tai leivonnaisia


3. Otan vaatteet kerralla pois päältä ja laitan ne kerralla päälle. Esimerkki: navettavaatteet, joihin laitan haalarin alle t-paidan ja collegen, otan ne kerralla pois päältä ja laitan ne yhtäaikaa takaisin päälle. Tätä ei ymmärrä mieheni eikä sisareni, jonka tytär kuulemma pukeutuu samalla tavoin! Minusta se on kätevää ja nopeaa! Kotivaatteet puetaan samoin, mutta kyllä minä ns. kylävaatteet asettelen kunnolla päälleni....


4. Siivoan periaatteessa jatkuvasti sekä kotona että töissä, mutta tavarat ovat aina yhtä sekaisin...huoh! Tätä en ymmärrä itsekään!


5. Ostan vaatteita sovittamatta. Tähän pitäisi tehdä muutos! Mutta kun en oikein pidä shoppailusta... Mahdollisimman pikaisesti ostokset kassiin ja kiireellä kotiin!


Huh, olipas kova miettiminen, mitä tähän blogiin viitsii laittaa omituisuuksistaan... :-)


Ja haastetaanpas tähän Savonlinnan naiset eli Kirsi, Marjo, Sini, Katja ja Outi. Ja jos teillä on jo tämä, niin unohtakaa koko juttu :-)

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kiitos kiitos. Omituisuuksii miussa riittää. Pitää miettii mitä sitä kirjottas :)

Katja
marjapuuro.vuodatus.net

Outi kirjoitti...

Kiitos, haaste on otettu vastaan.

Kirsi kirjoitti...

Haaste otettu vastaan!

Marjo kirjoitti...

Äst, mie en oo nähnyt sinuu. Oot päässyt livahtamaan huomaamatta. Oon kyllä yrittänyt kytätä (tietty). Näin pimeeseen aikaan on vähän hankala reagoida tarpeeksi nopeasti kun bongaa tutun. Jatketaan ensi viikolla harjoituksia!

Haaste on huomioitu, mietinnässä.

Nia kirjoitti...

Varsin kätevältä kuulostaa tuo vaatteiden yhtäaikaisesti päällelaittaminen/poisottaminen. Tuo listojen tekeminen/unohtaminen taasen kuulostaa tutulta;)