sunnuntaina, marraskuuta 09, 2008

Miljoona, miljoona, miljoona virhettä....

Ja saa nauraa! Nämä minun käsityöni eivät viimeaikoina ole kovin mairittelevia. Jos nyt koskaan ovat olleetkaan (huom. minulla on taas matalakausi menossa....) Mutta saahan näistä vähän huumoria revittyä! Eli tekaisinpa (heh) varmaan parin kuukauden aikana tällaisen erittäin mutkikkaan huivin itselleni Ilun kaupasta ostetusta langasta. Joo, malli on aivan ihana, mutta koskaan ikinä milloinkaan ei pitäisi neuloa ikivanhoilla teräspuikoilla liukasta lankaa. Virheitähän tuohonkin malliin sitten lipsahteli. Vähän väliä tippui silmukoita!

Mallikerta on otettu jostain blogista, jonka bloggauksen otsikko meni jotenkin näin: "Mä seuduilla näillä oon tunnettu kalamies...". Eli täältä. Jos joku tietää kenen mallin olen ottanut ja muistiin pikkulapulle kirjoittanut, niin voisitko ilmoittaa sen. Mallikerta menee näin: 9 kerrosta lk, 2 s yhteen ja kuusi kerrosta aina oikeaa.

Lankaa tuohon huiviin meni noin 100 g, koko 50 cm x n. 160 cm. Puikot nro 3.
Väri muuten onnistui yllättävän hyvin, vaikka pimeässä kuvasinkin...

No, nyt täytyy mennä katsomaan BB.tä. Olen aivan hurahtanut näihin sunnuntaijaksoihin. Ja minä olen tähän asti aina ihmetellyt, mikä tuossa ohjelmassa kiehtoo. Huomenna pitäisi lähteä taas töihin ja onkin pitkä päivä tiedossa, kun illalla on tyttären vanhempainilta. Joo, en yleensä käy vanhempainilloissa, mutta nyt kiinnostaa, kun on tällainen "uus juttu" kokonaan.

Pieni valituksen poikanen tähän loppuun: mä oon vaan niiiin väsynyt. Jostain pitäis kyllä löytää taas jonkunlaista elämäniloa peliin. Kun ei oikein mikään innosta...

Huivia ei ole vielä pingoiteltu mitenkään! Ehkä huomenna. Tuli vaan kiire bloggaamaan, että jotain on saatu aikaan täälläkin!

5 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Iisipiisi, son täältä: http://vilman.blogspot.com/2008/06/m-seuduilla-nill-oon-tunnettu-kalamies.html :o) Eli siis välillisesti Vilmalta, Wisphän tuo on alunperin. Ja löysin ihan googlettamalla sen otsikon. Muistelin itsekin lukeneeni kyseisen postauksen, mutta kun näitä blogeja on niiiiin paljon. :o)

MarjutJ kirjoitti...

Virheet eivät yleensä näy kuin omaan silmään. Kuvasta ei ainakaan huomaa yhtään mitään:)

Marjo kirjoitti...

Laitan siulle annoksen iloa elämään tulemaan näin virtuaalisesti. Tää pimeä aika on hieman mieltä madaltavaa (ainakin miulla). Huivihan on hieno, mittään virheitä huomaa!

Pami kirjoitti...

Kiitos Makepeace75 linkistä! Nyt se on sitten linkitetty tuonne tekstiinkin Vilman blogiin. Sieltähän minä mallin kaappasin.

Kiitos myös Marjutille ja Marjolle. Huivikuva on kyllä just otettu niin, ettei siinä kohin taida virheitä pahemmin ollakaan... :-)

Kiitos myös Marjolle ilon annoksesta! Kyllä tämä taas tästä... :-)

Intsu kirjoitti...

Ihan kivalta huivi näyttää ja en mä vaan näe siinä virheitä. Sitäpaitsi ei käsityön saa ollakkaan täydellinen kuin koneella tehty,vaan käden jäljen tulee näkyä.