lauantaina, maaliskuuta 07, 2009

Minulla on kuusi minuuttia aikaa :-)

Meillä syödään tänään "mikroruokaa" ja kävin äsken lisäämässä siihen kuusi minuuttia aikaa sekoituksen jälkeen. Sitten syömään. No, ruoka on siis eilisiltaista, joka tänään vaan lämmitetään. Eihän nyt kukaan jaksa sunnuntaisin ruokaa tehdä... :-)

Pari kuvaa tuonne aurinkoon. Itse en ole vielä ulos ennättänyt.

Kukkulan kuningas

Ja Wallun mielestä kissojen paikka on puussa. Tänä aamuna Helmi piti ajaa pihakatajaan. Välillä Wallu kävi ikkunan takana vahtimassa meitä ja välillä katajan alla, että Helmi kesti puussa. Nyt on kyllä molemmat sisällä.
Ja sitten tämä Nirunarulta saatu paketti. Sain vihdoin kuvattua ja pääsin syömään noita karkkeja, jotka on aivan ihania! Ja sitten tuo servettimäärä! Nyt on aloitettava tekemään jotain kivaa noista. Paketissa oli kivoja pääsiäisaiheitakin.

Vielä kerran Nirunarulle kiitos!
Ja hyvää naistenpäivää kaikille toivottelee

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää! :)

Rita kirjoitti...

Tuo Wallu näyttää ja kuulostaa kuvauksen perusteella aika veijarilta :) Aivan ihana tuossa kuvassa!

Eikä nuo langat ja servetitkään hassumpia.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Ei joka päivä travise ruokia laittaa, teenaina tupla annokset, kun niin eri ruoka-ajatkin, arkisin ainakin.

MarjutJ kirjoitti...

Varmaan meidän blogikoira tekisi kissoille samat jutut, jos vain pääsisi vapaana juoksentelemaan ja lähistölle joku kissa eksyisi.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Niin huvitti tuo teidän pojan jälki-istuntojuttu :D! Meidän poika oli kanssa yhden välitunnin jälkkärissä (taksikyytiläisenä kun ei voi jäädä koulun jälkeen), kun olivat luokan pojat juosseet käytävällä opettajan poissaollessa, ja meidän poika oli tavattu luokan ovelta (sisäpuolelta...) Ei voi mitään, että salaa pikkasen huvitti, kun meidän "kiltti poika" ei ollut "älynnyt" lähteä yhtä nopsasti liikkeelle, kuin luokan toiset pojat. - Meilläkin onneksi ovat jälkkärit jääneet vähäisiksi. Mitä nyt isäntä joskus muisteli olleensa joskus kalassa, kun piti olla koulussa. (Ei tosin ole noilla seikkailuillaan lasten aikana kehuskellut.) - Kiva, että mahduin "postituslistallesi" ;)!

Nia kirjoitti...

Voi mikä ihana rekku <3 Tosi suloinen!