torstaina, maaliskuuta 05, 2009

Tytär käski lottoamaan...

Eli kun tällä viikolla sain jo toisen arpajaisvoiton, niin kai tässä kohta pitää yrittää tuolla lotonkin puolella kokeilla onnea!

Vaan jos totta puhutaan, niin en kyllä haluaisi voittaa edes päävoittoa. Koska olen vähän outo, en pidä kovinkaan paljoa rahasta. Sen verran just, että toimeen tullaan. Epäilen meinaan, ettei se raha kuitenkaan onnea tuo!

Mutta sain siis tänään Nirunarulta paketin, joka sisälsi lankaa, servettejä, karkkeja ja ihanan kortin. Kuva tulee joskus. En viitsi enää näin pimeässä kuvailla. Kiitos, kiitos!!!

Kiitokset myös kannustuksesta tässä haukutussa ammatissa! Eläkeasiaan sen verran palatakseni, että minä en todellakaan aio jäädä eläkkeelle 56-vuotiaana. Olen sen verran ollut kotona, että tiedän, ettei minusta siihen ole. Ja vaikka eläkepäivillä voisi matkustellakin, niin kun en ole mikään innokas matkustelija, pikemminkin päinvastoin, niin parempi olla töissä! Ja kauhistuttavinta olisi olla isännän kanssa kahdestaan jossain mökissä! Hui! (Joo, kyllä me ihan hyvin toimeen tullaan, muttei oikein viihdytä pitkään yhdessä...:-))

Tämmöinen "pikku-kiireinen" elämä pitää minut ainakin virkeämpänä. Tänään muuten kuulin, että päivässä onkin 25 tuntia, kun ruokatunninkin tekee töitä :-).

Tai sitten toinen vaihtoehtohan on pitää vaan tilaa ja olla pojalle ja pojan perheelle sellainen "Niskavuoren vanha emäntä". Olis kyllä tosi kiva "kiusata" nuorta perhettä ja neuvoa maataloudesta, miten ennen vanhaan tehtiin... Ja ainakin olla kaikille uudistuksille mahdollisimman hankala :-). Kun minusta ei taida vain olla siihen... Tai sitten meiltä lähtisi jatkaja! Pojan luonteella ei varmaan odoteltaisi 4-kymppiseksi, että pääsisi isännäksi.

Mutta todellakin ns. outona ihmisenä olen jo mukautunut siihen, ettei minua kukaan enää vanhana ennätä hoitaa! Ja omaeläkettäkin olen just sen takia maksanut, että jostain sitten pikkuisen jotain voisin saadakin. Kauheata kyllä ajatella tulevaa sukupolvea, joka joutuu elättämään 30-40 vuotta vanhempiaan. Elinikähän on kuitenkin pidentynyt! Edelleenkin ihailen Aira Samulinia.

Ja nyt lehmien jalostuksesta oppitunteja kasaamaan. Joo, kyllä kello on illalla puoli kahdeksan! :-)

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Ainahan voit sen lottovoiton lahjoittaa valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen;)