tiistaina, maaliskuuta 31, 2009

Otsikkoo, otsikkoo! (ei näköjään tule nyt, vaikka kuinka huutelisi...)


Ei näillä kynsillä mitään voi tehdä... Sunnuntai-iltana liimailin sitten kynnet paikoilleen ja kolme olen joutunut liimaamaan uudelleen, kun en vissiin riittävästi uskaltanut laittaa liimaa! Ihanat nämä silti on. Ja ei toinna ihmetellä tuota kynsireunojen keltaisuutta: laitoin niihin pihkavoidetta, kun vieläkin on kynsinauhat kipeitä, vaikkeivat enää näytä tulehtuneilta. Pihkavoide on muuten tosi hyvä keino parannella kynsinauhoja! Ja sitten muutenkin rasvaus... eikä niitä saa purra eikä repiä...

Isäntä tuli sitten eilen illalla Puolasta kotia. En ole vielä ihan varma, oliko niin mukava juttu! :-) Kuorsasi meinaan viime yönä pitkästä aikaa ihan mahdottomasti. Potkin muutaman kerran, mutta ei hää kuulemma ole edes sitä huomannut! No, vähän on taas meikäläinen huonolla nukkumisella liikenteessä. Ihan niin kuin muutenkin, tuo kesäaika ei oikein sovi minulle. Aamuvirkkuna ja iltatorkkuna ihmisenä minusta olisi paljon mukavampi, kun aamulla olisi valoisampaa!

Niin ja isäntä toi minulle tuliaisiksi konjakkipullon ja sanoi kuullakseni, että kun ei lankakauppaan ennättänyt. Minä katsoin pulloa ja sanoin, ettei tuolla paljon virkkailla. Isäntä katsoi kummissaan, joten jälkeenpäin arvelin hänen sanovankin, ettei lahjakauppaan ennättänyt! Mutta kuulemma pullosta voi saada luovuutta! Heh...

Mutta tässäpä eräs parhaimmista liikuntamuodoista...Muuten, olen tulossa/menossa Jyväskylään käsityömessuille! Kaksi sisartani asuu Jykylässä perheineen, joten samalla yhdistetty sukulaisreissu pitkään aikaan. Sattuipas... Onko kukaan muu menossa messuille?

Nyt töihin vaikka aurinko paistaakin. Näillä kynsillä on yllättävän helppo kirjoittaa näppiksellä. Kynnet sai eilen huomiota myös työpaikalla. Ei kai maatilan emäntä tuollaisia tarvitse...


Ps. Pohjan vaihdoin, mutten tiedä, miten tuon Keisarin uudet vaatteet -logon voi siirtää jonnekin muualle kuin otsikon päälle, mutta haittaako tuo... :-)

8 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Aika upeat kynnet! Meillä olisi kyllä jumppapallo; pitäsiköhän kokeilla vaikka vedellä aluksi, ettei tarvitsisi heti ruveta viinitahroja siivoamaan.

äiti-puffa kirjoitti...

Ihanat kynnet!
Pitkät kynnet vaatii totuttelua, itsellänikin kesti muutaman päivän vaikka omat luonnonkyntenikin omat olleet yleensä pitkät.
Viinijumppaa voiskin ehkä kokeilla. :)

Nia kirjoitti...

Voi miten nätit kynnet <3 *tahtoo kanssa* :D

Mette kirjoitti...

Minä en osais pitää pitkiä kynsiä =) Oon menossa messuille, mutta vasta huomenna.

Elegia kirjoitti...

Hei, kannattaa poistaa ja kopsata koodi uudelleen ja näin varmistua, että koodi on varmasti kopsattu juuri sellaisena kuin se on.

Toinen syy saattaa olla se, ettei sinulla ole käytössäsi MINIMA-pohja. Jos pohjan laittaa jonkin muun blogimallin päälle, saattaa se aiheuttaa sekavuutta ulkoasussa, koska nämä koodit eivät välttämättä ole yhteensopivat.

Terkuin Elegia Keisarin uusista vaatteista

Elegia kirjoitti...

Ai niin, piti sanoa että sinulla on kauniit koristukset kynsissäsi :)

Elegia kirjoitti...

Ja taas hei, syy bannerin näkymiseen otsikon päällä johtuu tuosta sivupohjamallistasi. Kokeilin sitä omassa blogissani. Asia korjaantuu, jos vaihdat templaten (eli siis blogimallin) Minimaksi. Se on ensimmäinen pohjamalli siellä listassa. :)

Anu kirjoitti...

Kappas, eikö kaikki tekokynnet olekaan sellaisia hiivatin pitkiä joilla ei voi tehdä yhtään mitään. Nuo on tosi nätit!
Kivan kaupungin ovat sisaresi valinneet asuinpaikakseen. ;)